تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد اتحادیه اروپا خواستار رفع فوری محاصره غزه شد اختتامیه کنگره جهانی امام رضا(ع) با حضور رییس جمهور در مشهد برگزار شد اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین گفت‌و‌گو کردند ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی نتانیاهو تهدید به حمله سنگین به غزه کرد عراقچی پاکستان را به مقصد ایران ترک کرد اظهارات فاشیستی بن گویر علیه ساکنان غزه آمریکا شهر الحزم در شمال یمن را بمباران کرد پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین تر از مدارس خصوصی باشد+ فیلم استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم

  • کد خبر: ۲۴۰۷۱۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم
جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به اخبار درز یافته در رسانه‌ها درخصوص محتوای بیانیه پایانی نشست گروه‌های فلسطینی در چین تاکید کرد که با هرگونه فرمولی که رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد، مخالفت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احسان عطایا، عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که این جنبش با هر فرمولی که به صورت آشکار یا تلویحی رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد، مخالفت دارد و با گنجاندن فرمولی که قطعنامه‌های بین‌المللی را که منجر به رسمیت شناختن مشروعیت این رژیم غاصب می‌شود، مخالف است.

براساس گزارش شبکه خبری المیادین، وی در ادامه افزود همواره از سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) خواسته است که از به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی دست بکشد.

احسان عطایا همچنین تصریح کرد که جنبش جهاد اسلامی خواستار تشکیل کمیته اضطراری یا دولت اضطراری برای مدیریت جنگ در مقابله با نسل‌کشی و برنامه‌ها برای نابودی مسأله فلسطین شده است.

پیشتر برخی رسانه‌ها گزارش دادند که در بیانیه پایانی نشست، بر تعهد به تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس طبق قطعنامه‌های بین‌المللی ۱۸۱ و ۲۳۳۴ تاکید شده است.

در سال ۱۹۸۸، چین یکی از اولین کشور‌های جهان بود که کشور فلسطین را به رسمیت شناخت و دفتر نمایندگی آن در پکن در سال ۱۹۷۴ به سطح سفارت ارتقا یافت. این روزها، فلسطینی‌ها عمدتا برای حمایت دیپلماتیک در سازمان ملل متحد به چین متکی هستند.

گروه‌ها و جناح‌های مختلف فلسطینی شامل فتح و حماس امروز (سه شنبه) در پکن بیانیه‌ای را با هدف پایان دادن به اختلافات و تقویت وحدت فلسطین امضا کردند.

«وانگ یی» وزیر خارجه چین در مراسم امضای این بیانیه توسط نمایندگان این گروه‌ها حضور داشت.

وزیر امور خارجه چین تاکید کرد که توافقی بین ۱۴ جناح فلسطینی برای تشکیل «دولت آشتی ملی موقت» برای اداره غزه پس از جنگ صورت گرفته است.

وانگ در جریان امضای «بیانیه پکن» توافق برای تشکیل یک دولت آشتی ملی موقت را مهمترین نکته در شرایط حاضر دانست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->