جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم

  • کد خبر: ۲۴۰۷۱۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم
جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به اخبار درز یافته در رسانه‌ها درخصوص محتوای بیانیه پایانی نشست گروه‌های فلسطینی در چین تاکید کرد که با هرگونه فرمولی که رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد، مخالفت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احسان عطایا، عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که این جنبش با هر فرمولی که به صورت آشکار یا تلویحی رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد، مخالفت دارد و با گنجاندن فرمولی که قطعنامه‌های بین‌المللی را که منجر به رسمیت شناختن مشروعیت این رژیم غاصب می‌شود، مخالف است.

براساس گزارش شبکه خبری المیادین، وی در ادامه افزود همواره از سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) خواسته است که از به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی دست بکشد.

احسان عطایا همچنین تصریح کرد که جنبش جهاد اسلامی خواستار تشکیل کمیته اضطراری یا دولت اضطراری برای مدیریت جنگ در مقابله با نسل‌کشی و برنامه‌ها برای نابودی مسأله فلسطین شده است.

پیشتر برخی رسانه‌ها گزارش دادند که در بیانیه پایانی نشست، بر تعهد به تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس طبق قطعنامه‌های بین‌المللی ۱۸۱ و ۲۳۳۴ تاکید شده است.

در سال ۱۹۸۸، چین یکی از اولین کشور‌های جهان بود که کشور فلسطین را به رسمیت شناخت و دفتر نمایندگی آن در پکن در سال ۱۹۷۴ به سطح سفارت ارتقا یافت. این روزها، فلسطینی‌ها عمدتا برای حمایت دیپلماتیک در سازمان ملل متحد به چین متکی هستند.

گروه‌ها و جناح‌های مختلف فلسطینی شامل فتح و حماس امروز (سه شنبه) در پکن بیانیه‌ای را با هدف پایان دادن به اختلافات و تقویت وحدت فلسطین امضا کردند.

«وانگ یی» وزیر خارجه چین در مراسم امضای این بیانیه توسط نمایندگان این گروه‌ها حضور داشت.

وزیر امور خارجه چین تاکید کرد که توافقی بین ۱۴ جناح فلسطینی برای تشکیل «دولت آشتی ملی موقت» برای اداره غزه پس از جنگ صورت گرفته است.

وانگ در جریان امضای «بیانیه پکن» توافق برای تشکیل یک دولت آشتی ملی موقت را مهمترین نکته در شرایط حاضر دانست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->