جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان
سرخط خبرها

صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی

  • کد خبر: ۲۴۰۸۰۹
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی
داروی آلتلایز یک داروی انحلال کننده لخته خود است که تاکنون دانش فنی آن در اختیار امریکا بود و اکنون یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان بعد از تولید آن و تامین بازار داخل، با افزایش ظرفیت تولید به دنبال صادرات است.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی حضرتی، مدیر تضمین کیفیت دپارتمان بیوتکنولوژی این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این شرکت در دو بخش دارو‌های شیمیایی و بیوتکنولوژی فعالیت دارد، گفت: اولین محصول داروی بیوتکنولوژی این شرکت، داروی «آلتپلاز» یا «آلتلایز» (Alteplase) به عنوان اولین داروی بایو سیمولار تولید شده در دنیا و دومین تولیدکننده آن بعد از کشور آلمان در دنیا است. این دارو یک فعال‌کننده پلاسمینوژن از نوع بافت انسانی نوترکیب است که پلاسمینوژن را مستقیماً به پلاسمین فعال تبدیل می‌کند و منجر به انحلال لخته فیبرین می‌شود.

وی با بیان اینکه انحصار تولید این دارو در اختیار کشور آمریکا بوده است که در آلمان به تولید می‌رسیده است، افزود: این دارو برای افراد مبتلا به سکته‌های قلبی و مغزی و آمبولی ریوی استفاده می‌شود و عملکرد آن در بدن، بازکردن لخته‌های خون است.

حضرتی اظهار کرد: در صورتی که این دارو در زمان طلایی خودش (Golden Time) تزریق شود، می‌تواند بیمار را از مرگ نجات دهد. زمان طلایی برای تزریق این دارو، ۶۰ دقیقه بعد از شروع علائم سکته قلبی و یا مغزی است.

وی داروی آلتلایز را یک داروی دارای فعالیت آنزیمی توصیف کرد که با وارد شدن به بدن، پلاسمینوژن را به پلاسمین تبدیل می‌کند. وظیفه پلاسمین در بدن باز کردن و تجزیه لخته‌های خون ایجاد شده در عروق است.

مدیر تضمین کیفیت دپارتمان بیوتکنولوژی این شرکت با بیان اینکه این دارو در فرم تزریقی به تولید رسیده است، خاطر نشان کرد: این دارو به صورت پودر لیوفیلیزه است که با حلال خودش حل و بر اساس وزن بیمار، دوز مخصوص به آن فرد به ورید تزریق می‌شود.

وی از صادرات این دارو خبر داد و گفت: عمان، ونزوئلا، عراق و بوسنی‌هرزگوین بازار‌های هدف ما است که صادرات به این کشور‌ها آغاز شده است و امیدواریم با اخذ استاندارد‌های GMP وارد بازار‌های جهانی شویم.

حضرتی ادامه داد: تا پایان سال جاری علاوه بر آنکه نیاز کشور را به این دارو تامین خواهیم کرد، درصدد صادرات آن هستیم. در حال حاضر ظرفیت سالانه تولید این شرکت ۲۰ تا ۳۰ هزار ویال و نیاز کشور به این دارو سالانه ۴۰ هزار ویال است و ما تا پایان سال ظرفیت خط تولید این دارو را افزایش خواهیم داد. 

به گفته وی این نوع دارو‌ها صرفا در اختیار اورژانس‌ها قرار می‌گیرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->