نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد!
سرخط خبرها

بادامکی: گل گهر جواب ما را نمی‌دهد

  • کد خبر: ۲۴۰۸۹۱
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
بادامکی: گل گهر جواب ما را نمی‌دهد
معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد باشگاه گل‌گهر سیرجان هنوز پاسخی به نامه سرخپوشان برای جذب محمدرضا اخباری نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین بادامکی درباره جدایی عبدالکریم حسن از پرسپولیس و توافق سرخپوشان با باشگاه الوکره قطر اظهار داشت: با توجه به پیشنهاد خوبی که به باشگاه رسید، علیرغم اینکه خیلی سخت بود با جدایی او موافقت کردیم. منافع خوبی هم نصیب باشگاه شد و امیدواریم این تصمیم در نهایت هم به نفع باشگاه باشد و هم به نفع بازیکن.

وی در مورد گزینه‌های جایگزینی عبدالکریم حسن گفت: دو گزینه خارجی داریم که در حال مذاکره با آنها هستیم.

معاون ورزشی پرسپولیس در مورد آخرین وضعیت مذاکره با عطیه‌الله مراکشی گفت: این موضوع بیشتر گمانه‌زنی فضای مجازی و رسانه‌ها است. ان‌شاءالله اتفاقات خوبی بیفتد.

بادامکی در واکنش به این موضوع که رضا درویش اعلام کرده بود تا پایان هفته دو بازیکن خارجی جذب خواهد شد و آخرین وضعیت جذب دروازه‌بان به کجا رسید، عنوان کرد: اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، این کار انجام می‌شود. ما در پُست دروازه‌بان هم چند گزینه خارجی داریم که در حال مذاکره هستیم.

«حضور اخباری در پرسپولیس منتفی شده است؟» وی در پاسخ به این سؤال گفت: گزینه ایرانی کمی سخت است و همه دروازه‌بان‌ها با باشگاه‌های خود قرارداد دارند و باشگاه‌ها اجازه جدایی نمی‌دهند. برای اخباری به باشگاه گل‌گهر نامه زدیم، اما این باشگاه به صورت کتبی جوابی به ما نداده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->