آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد
سرخط خبرها

در جلسه اعضای شورای عالی استان‌ها با رئیس‌جمهور منتخب چه موضوعاتی مطرح شد؟

  • کد خبر: ۲۴۱۱۰۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
در جلسه اعضای شورای عالی استان‌ها با رئیس‌جمهور منتخب چه موضوعاتی مطرح شد؟
نایب رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: در جلسه اعضای شورای عالی استان‌ها با رئیس‌جمهور منتخب «حضور رئیس شورای عالی استان‌ها در جلسات هیئت دولت»، «قانون مدیریت یکپارچه شهری»، «حق جلسات اعضای روستا‌ها» و «بیمه اعضای شورا‌های روستایی کشور» مطرح شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص جلسه اعضای شورای عالی استان‌ها با رئیس‌جمهور منتخب اظهار کرد: جلسه‌ای که از سوی شورای عالی استان‌ها با رئیس‌جمهور منتخب در تهران برگزار شد، توسط آقای دبیری، رئیس شورای عالی استان‌ها پیگیری و هماهنگ شده بود تا به دلیل اینکه رئیس‌جمهور منتخب به جامعه شورایی اعتقاد دارند و مبنای پیشرفت دولت را همکاری با شورا‌ها و مشارکت مردم می‌دانند، این جلسه برگزار شود.

وی با بیان اینکه مباحث و موضوعات مختلفی در حوزه شهری و شورا‌ها برای رئیس‌جمهور بیان شد، عنوان کرد: یکی از پیشنهاداتی که در گذشته پیگیر آن بودیم و در این جلسه نیز رئیس شورای عالی استان‌ها به رئیس‌جمهور پیشنهاد دادند و اعضای شورای عالی استان‌ها هم تاکید کردند، این بود که رئیس‌جمهور، رئیس شورای عالی استان‌ها را به عنوان دستیار خود در امور استان‌ها و عضو هیات دولت معرفی کنند و در جلسه هیات دولت حضور داشته باشند.

حاجی‌بگلو ادامه داد: رئیس‌جمهور با این موضوع موافقت کردند تا از این به بعد رئیس شورای عالی استان‌ها در جلسات هیات دولت حضور پیدا کنند. این اقدام گام مثبتی برای جامعه مدیریت شهری و شورا‌ها است که می‌تواند نقش‌آفرینی بزرگی کند و اتفاقات خوب و مبارکی را رقم بزند. با این تصمیم گام مثبتی در زمینه قانون شورا‌های شهر و روستا و قوانینی که برای مدیریت شهری وجود دارد، برداشته خواهد شد و اتفاقات خوبی شکل خواهد گرفت.

نایب رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: موضوع مطرح شده بعدی در زمینه قانون مدیریت یکپارچه شهری بود تا دولت کمک کند. رئیس‌جمهور منتخب در حوزه کار‌های اجرایی و براساس قوانین و مقررات قول مساعد دادند در هرجایی که می‌توانند اختیارات خود در استان‌ها، شهرستان‌ها و بخش‌ها به اعضای شورا، دهیاران و شهرداران واگذار کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما در این جلسه حق جلسات اعضای روستا‌ها و بیمه اعضای شورا‌های روستایی کشور را نیز مطرح کردیم که مقرر شد رئیس‌جمهور این موضوعات را پیگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->