تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟
سرخط خبرها

آوارگی ۱۸۰ هزار فلسطینی درپی عملیات اسرائیل در خان یونس

  • کد خبر: ۲۴۱۲۸۱
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴
آوارگی ۱۸۰ هزار فلسطینی درپی عملیات اسرائیل در خان یونس
دفتر حقوق بشر سازمان ملل از آوارگی گسترده فلسطینیان در خان یونس طی عملیات ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی به طور گسترده مناطق جنوبی غزه را آماج حملات خود قرار داده است به طوری که صدها هزار آواره فلسطینی که در رفح پناه گرفته و مجبور به فرار به خان یونس شده بودند، اکنون بار دیگر به دلیل عملیات تل آویو بار دیگر آواره شدند.

بر این اساس، دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد به دلیل عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در خان یونس طی چهار روز گذشته بیش از ۱۸۰ هزار فلسطینی از این منطقه برای چندمین بار آواره شدند.

این بیانیه می‌افزاید: با گذشت ۹ ماه از جنگ غزه ارتش رژیم صهیونیستی بر شدت حملات خود در خان یونس افزوده و همین موضوع موج جدیدی از آوارگی غیرنظامیان را درپی داشته است. علاوه بر ۱۸۰ هزار آواره که روزهای سه شنبه و چهارشنبه از این منطقه گریخته‌اند، اکنون صدها هزار فلسطینی در این منطقه زیر آتش ارتش اسرائیل گیر افتاده‌اند.

رژیم صهیونیستی که پیش تر خان یونس را منطقه امن اعلام کرده بود از روز دوشنبه فرمان تخلیه این منطقه برای انجام عملیات زمینی را صادر کرده است. همین امر بسیاری از فلسطینیان را که بارها آواره شده‌اند تحت فشار شدید قرار داده است، به ویژه آنکه کمبود مواد غذایی و آب آشامیدنی معضلی اساسی برای غیرنظامیان محسوب می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->