اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت دفاع چین: ناتو از درگیری اوکراین نفع می‌برد

  • کد خبر: ۲۴۱۳۲۰
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
سخنگوی وزارت دفاع چین: ناتو از درگیری اوکراین نفع می‌برد
سخنگوی وزارت دفاع چین گفت، کشور‌های عضو ناتو از درگیری اوکراین نفع می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ژانگ شیائوگانگ» سخنگوی وزارت دفاع چین در پاسخ به اعلامیه کشور‌های عضو ناتو در نشست اخیر در واشنگتن که «پکن حمایت کننده جدی جنگ روسیه علیه اوکراین است»، گفت: «این بیانیه پر از اشتباه و بی پایه و اساس است.»

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، این مقام مسئول وزارت دفاع چین همچنین افزود: «هم‌پیمانان ناتو به رهبری ایالات متحده همچنان بر آتش دامن می‌زنند و از جنگ سود می‌برند. ناتو باید به جای اینکه تقصیر‌ها را به گردن چین بیاندازد، به خودش فکر کند.»

وی خاطرنشان کرد: «این ائتلاف غربی بر تمامی درگیری‌ها در سراسر جهان دامن می‌زند.»

سخنگوی وزارت دفاع چین با تاکید بر اینکه پکن به صورت فعالانه به دنبال پیشبرد مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین است، افزود: «از اوکراین تا افغانستان و از لیبی تا عراق، این خود ناتو بوده که جنگ و فاجعه را دامن می‌زند و باعث مرگ انسان‌ها شده است.»

پکن بار‌ها اتهامات مربوط به کمک به مسکو برای دور زدن تحریم‌ها و کمک به صنایع دفاعی روسیه را رد کرده است.

در فوریه ۲۰۲۳، چین نقشه راه ۱۲ ماده‌ای را برای صلح پیشنهاد کرد و از آن زمان تلاش‌هایی برای میانجی‌گری در مناقشه طی جلسات بعدی با مقامات روسیه و اوکراین انجام داده است.

روسیه از ادامه گسترش ناتو به سمت شرق و همکاری نظامی آن با کی‌یف به عنوان یکی از دلایل اصلی درگیری یاد می‌کند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تاکید کرده است که اوکراین باید به کشوری بی‌طرف تبدیل شود و از طرح خود برای پیوستن به ناتو صرفنظر کند تا هر گونه مذاکرات صلح بالقوه به موفقیت برسد.

کرملین همچنین گفته است که ارسال تسلیحات بیشمار به اوکراین از سوی کشور‌های غربی تنها به تشدید بیشتر تنش منجر خواهد شد، اما در نهایت ارتش روسیه را متوقف نخواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->