کدام شهر و استان‌های کشور در روز شنبه یک شهریورماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ دادستان کل کشور مطرح کرد: خراسان رضوی پیشگام در امنیت قضائی | مفاسد اقتصادی بی‌وقفه رصد می‌شود ایران و بلاروس ۱۲ سند همکاری و ۱ بیانیه مشترک امضا کردند ویتکاف از درخواست ترامپ برای توقف فوری جنگ در غزه خبرداد وزیر کشور: اقدامات اجرایی برای پذیرایی از زائران دهه پایانی ماه صفر در سطح ملی صورت می‌گیرد وال استریت ژورنال آینده سیاسی ایلان ماسک را رازآلود دانست واکنش سخنگوی دولت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران دیدار فرستاده آمریکا با رهبر دروزی‌های اسرائیل در فرانسه یونیسف: هرماه ۴۰ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند دادستان جدید عمومی‌وانقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است علت اختلال GPS از سوی وزیر ارتباطات عنوان شد سخنگوی قوه قضاییه: آشفتگی اخیر در بازار خودرو متوجه وزارت صمت است | در حوزه رمزارز با خلا قانونی گسترده‌ای روبه‌رو هستیم جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد | تا پایان سال ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش بر اهمیت پدافند هوایی تاکید کرد

  • کد خبر: ۲۴۱۳۷۸
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش بر اهمیت پدافند هوایی تاکید کرد
امیر سرتیپ دوم عظیمی با اشاره به اینکه عملیات مرصاد نمونه موفقی از وحدت نیرو‌های مسلح بود، گفت: این عملیات نشان داد هر وقت همدلی بین نیرو‌های مسلح ایجاد شود، ما قادر خواهیم بود توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ دوم عباس عظیمی، فرمانده منطقه پدافندهوایی شمال غرب ارتش در جمع کارکنان این یگان پدافندی با بیان اینکه عملیات غرورآفرین مرصاد از نبرد‌های مهم و تاثیرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: ارتش با حضور در جبهه‌های مختلف، پشتیبانی خود را از نظام به معرض نمایش گذاشته و نشان داده کارکنان ارتش جان برکفانی هستند که شهادت طلبی از ارزش‍های نهادینه شده در این نهاد مقدس است.

وی با اشاره به اینکه عملیات مرصاد نمونه موفقی از وحدت نیرو‌های مسلح بود، گفت: این عملیات نشان داد هر وقت همدلی بین نیرو‌های مسلح و همچنین بین آحاد مردم ایجاد شود، ما قادر خواهیم بود در مقابل هرگونه توطئه‌های دشمنان ایستادگی کرده و نقشه‌های آنان را خنثی کنیم.

امیر سرتیپ دوم عظیمی در ادامه به حماسه عاشورایی کارکنان سایت رادر سوباشی اشاره و بیان کرد: پدافند هوایی همواره سپر دفاعی محکمی برای کشور بوده و با تلاش شبانه روزی کارکنان این نیرو، پدافند هوایی جزو یکی از نیرو‌های موفق در سطح نیرو‌های مسلح به حساب می‌آید.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش خاطرنشان کرد: فرزندان دلیر ایران اسلامی هر زمان که نیاز بوده حماسه‌های باشکوهی از ایثار و فداکاری را خلق کرده‌اند و بدون شک یکی از عوامل تداوم انقلاب اسلامی رهبری داهیانه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) و آمادگی نیرو‌های مسلح در مقاطع مختلف کشور بوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->