پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

توضیح وزیر ارشاد درباره فیلم‌هایی که بازیگر بی‌حجاب دارند

  • کد خبر: ۲۴۱۵۳۲
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
توضیح وزیر ارشاد درباره فیلم‌هایی که بازیگر بی‌حجاب دارند
«محمد مهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره گفت: فیلم‌هایی که بازیگر بی‌حجاب دارند، مجوز نمی‌گیرد؛ چه من باشم چه وزیر دیگری

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد مهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره گمانه‌های این روز‌ها مبنی بر ۳۰، ۴۰ فیلمی که به‌صورت غیرقانونی و بدون پروانه ساخته شده‌اند، گفت: اینها فیلم‌هایی هستند که مجوز ساخت نگرفته‌اند. عدد فیلم‌ها، این‌قدر‌ها نیست و در مورد آن اغراق می‌کنند.

وی با تاکید بر الزام پایبندی به موازین و قانون جمهوری اسلامی در ساخت آثار سینمایی گفت: فیلمی که بازیگر آن کشف حجاب کرده باشد، مجوز ساخت نمی‌گیرد و اگر هم غیرقانونی ساخته شود، مجوز نمایش نخواهد گرفت.

وزیر فرهنگ درباره گمانه‌های این روز‌ها مبنی بر ۳۰، ۴۰ فیلمی که به‌صورت غیرقانونی و بدون پروانه ساخته شده‌اند، گفت: اینها، فیلم‌هایی هستند که مجوز ساخت نگرفته‌اند. عدد فیلم‌ها، این‌قدر‌ها نیست و در مورد آن اغراق می‌کنند. کل فیلم‌ها شاید دو، سه فیلم باشد.

وی افزود: در مورد برخی از این آثار که نهاد‌های مرتبط با سازمان سینمایی مطلع می‌شوند، می‌بینند که مجوز ندارند و از ادامه کارشان جلوگیری می‌شود. ۳۰، ۴۰ فیلم را مطرح می‌کنند که تصمیم‌گیران را دچار وحشت کنند. دو، سه فیلم ساخته شده بود، آن هم به دلیل این‌که مکشوفه بودند. تصویر کسی که کشف حجاب کند، طبق قوانین جمهوری اسلامی نمی‌تواند پخش شود.


اسماعیلی تصریح کرد: چند روز پیش که با آقای پزشکیان صحبت می‌کردم، در مورد این موضوع حرف زدیم. به ایشان گفتم، من نباشم فرد دیگر مسئولیت دارد. مگر می‌توانیم به قانون جمهوری اسلامی، بی‌اعتنایی و بی‌احترامی کنیم؟ طبیعی است. دوره ما، دوره شفافی در حرف‌زدن‌ها بود. فیلمی که بازیگر آن کشف حجاب کرده باشد، مجوز نمایش نخواهد گرفت.

وی افزود: فیلمی اخیرا به همین منوال عمل کرده و قسمت‌هایی فیلمبرداری شده بود که آن را به خارج از کشور فرستاده بودند. در چند فیلم در خارج از کشور ممکن است بازیگر ایرانی باشد و حتی عوامل تهیه آنها ایرانی باشند، اما اساسا در داخل کشور امکان ساخت ندارند. مگر اینکه زیرزمینی ساخته شود که در حد محدود و کمتر از انگشتان یک دست است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->