صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

روز درخشان راسل و همیلتون در بلژیک

  • کد خبر: ۲۴۱۶۳۴
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱
روز درخشان راسل و همیلتون در بلژیک
آخرین گرندپری نیم‌فصل نخست رقابت‌های این فصل فرمول یک با برتری رانندگان مرسدس به پایان رسید و جورج راسل و لوئیز همیلتون در رتبه‌های اول و دوم به کارشان در این مسابقه پایان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم مرسدس که مدت‌ها بود از روز‌های خوب گذشته‌اش فاصله گرفته بود، بار دیگر در این مسابقه با درخشش دو راننده‌اش و همچنین شاهکار استراتژیست‌های خود توانست خاطره شیرین روز‌های خوبش را برای هوادارانش زنده کند.

گردنپری بلژیک در حالی آغاز شد که مکس فرستپن توانسته بود در تعیین خط رتبه نخست را به دست آورد، اما به دلیل جریمه این راننده هلندی کارش را از جایگاه دهم آغاز کرد. مسابقه در شرایطی آغاز شد که چالرز لکلرک از فراری، سرجیو پرز از ردبول و لوئیز همیلتون از مرسدس در صف جلو قرار داشتند، اما در پایان این راسل بود که با وجود شروع کار از رتبه ششم، توانست از تمام راننده‌های پیش روی خود سبقت گرفته و کارش را با قهرمانی در بلژیک به پایان برساند.

 همیلتون که در ۴ دور پایانی این رقابت فاصله زیادی با سبقت از هم‌تیمی‌اش نداشت، در نهایت دوم شد و اسکار پیاستری از تیم مک‌لارن هم به جایگاه سوم رسید. با وجود این نتایج، هنور در امتیازات کلی این فصل، مکس فرستپن از ردبول با ۲۷۵ امتیاز و اختلاف ۷۸ امتیازی نسبت به نفر دوم، صدرنشین رانندگان در این فصل فرمول یک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->