اولین خروجی استقلال در نیم‌فصل مشخص شد صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد
سرخط خبرها

روز درخشان راسل و همیلتون در بلژیک

  • کد خبر: ۲۴۱۶۳۴
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱
روز درخشان راسل و همیلتون در بلژیک
آخرین گرندپری نیم‌فصل نخست رقابت‌های این فصل فرمول یک با برتری رانندگان مرسدس به پایان رسید و جورج راسل و لوئیز همیلتون در رتبه‌های اول و دوم به کارشان در این مسابقه پایان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم مرسدس که مدت‌ها بود از روز‌های خوب گذشته‌اش فاصله گرفته بود، بار دیگر در این مسابقه با درخشش دو راننده‌اش و همچنین شاهکار استراتژیست‌های خود توانست خاطره شیرین روز‌های خوبش را برای هوادارانش زنده کند.

گردنپری بلژیک در حالی آغاز شد که مکس فرستپن توانسته بود در تعیین خط رتبه نخست را به دست آورد، اما به دلیل جریمه این راننده هلندی کارش را از جایگاه دهم آغاز کرد. مسابقه در شرایطی آغاز شد که چالرز لکلرک از فراری، سرجیو پرز از ردبول و لوئیز همیلتون از مرسدس در صف جلو قرار داشتند، اما در پایان این راسل بود که با وجود شروع کار از رتبه ششم، توانست از تمام راننده‌های پیش روی خود سبقت گرفته و کارش را با قهرمانی در بلژیک به پایان برساند.

 همیلتون که در ۴ دور پایانی این رقابت فاصله زیادی با سبقت از هم‌تیمی‌اش نداشت، در نهایت دوم شد و اسکار پیاستری از تیم مک‌لارن هم به جایگاه سوم رسید. با وجود این نتایج، هنور در امتیازات کلی این فصل، مکس فرستپن از ردبول با ۲۷۵ امتیاز و اختلاف ۷۸ امتیازی نسبت به نفر دوم، صدرنشین رانندگان در این فصل فرمول یک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->