پیشنهاد غیر رسمی استقلال برای انتخاب داور خارجی در دربی نازون و جنپو صدای ساپینتو را درآوردند| ۱۰ بازی بدون یک گل زده دورنت پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA عقب‌نشینی اندونگ با عذرخواهی از هواداران استقلال جدایی پروین از جمع پیشکسوتان پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | امید طارمی به بارسلونا تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال سپاهان و آخال (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | استراتژی صعود تغییر ساعت بازی استقلال به‌خاطر قراردادهای تبلیغاتی صداوسیما! نورافکن: در ۲ بازی آسیایی خود محکوم به برد هستیم اماراتی‌ها از کانتونا برای خرید منچستر کمک خواستند نویدکیا: سپاهان بدترین شروع تاریخ لیگ برتر را داشته است صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود (۲۸ مهر ۱۴۰۴) نحوه خرید بلیت بازی استقلال و الوحدات در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت تلاش نافرجام پرسپولیس برای مذاکره با اوسمار سایه ناامیدی در آنفیلد | زنگ خطر برای مربی هلندی تیم ملی والیبال نشسته ایران رنک یک نخست جهان را از دست داد! برانکو - پرسپولیس منتفی شد؟
سرخط خبرها

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال ایران درگذشت

  • کد خبر: ۲۴۱۷۶۳
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال ایران درگذشت
محمد صفی زاده رئیس اسبق فدراسیون فوتبال ایران درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد صفی زاده رئیس اسبق فدراسیون فوتبال که اوایل دهه ۷۰ سکان دار فدراسیون فوتبال بود.

مرحوم صفی زاده از تابستان سال ۷۲ کارش را در فدراسیون فوتبال کشورمان با حکم حسن غفوری فرد آغاز کرد و بعد از مدتی توسط هاشمی طبا در سال ۷۳ از کار برکنار شد.

صفی زاده پیش از آنکه بعنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران مضهور باشد، بعنوان یک روزنامه نگار و فعال رسانه‌ای شناخته می‌شد. او صاحب امتیاز گروه نشریات ابرار بود. در دوره مدیریت او، روزنامه ابرار ورزشی به عنوان پیشگام روزنامه‌های ورزشی ایران تیراژ‌های افزون بر ۱۰۰ هزار نسخه را تجربه کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->