پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حماس خواستار فشار حداکثری بر رژیم اشغالگر جهت توقف نسل‌کشی در غزه شد گاردین: نژادپرستی ساختاری دلیل انفعال اروپا در قبال غزه است امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و سند همکاری میان ایران و ارمنستان در ایروان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: آمادگی ما نسبت به ۲ ماه قبل افزایش داشته است برگزاری نشست خصوصی پزشکیان و پاشینیان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کرد: از بحران آب و مصرف مازوت تا حضور نایب‌رئیس‌های مجلس در ایام پایانی صفر در مشهد + فیلم مدودوف: رهبران اروپایی نتوانستند ترامپ را شکست دهند آمریکا ناوشکن‌های خود را به آب‌های ونزوئلا اعزام کرد | مادورو: ۴.۵ میلیون نیرو بسیج می‌کنیم نگاهی به ادعاهای ترامپ درباره پایان دادن به ۶ جنگ مراسم استقبال رسمی از پزشکیان در ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ در پایین‌ترین سطح محبوبیت در دوران ریاست‌جمهوری‌اش نماینده مردم مشهد در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم: هیچ جریان سیاسی نباید از رهبری جلو بزند یا عقب بماند | تأکید بر همدلی ملی در شرایط حساس کشور ۱۶ غیرنظامی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شماری از کشورهای اروپایی از اتباع خود خواستند که لبنان را ترک کنند

  • کد خبر: ۲۴۱۸۱۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
شماری از کشورهای اروپایی از اتباع خود خواستند که لبنان را ترک کنند
در پی حمله موشکی به زمین فوتبال در مجدل شمس در بلندی‌های جولان، کشور‌های بلژیک، فرانسه، نروژ و دانمارک از شهروندان خود خواستند هرچه سریعتر لبنان را ترک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حادثه حمله موشکی به مجدل شمس تنش‌های منطقه‌ای را تشدید کرده و واکنش‌های شدید دولت‌های اروپایی را در پی داشته است.

وزارت خارجه فدرال بلژیک که پیشتر شهروندان این کشور را از هرگونه سفر به رژیم صهیونیستی، سرزمین‌های اشغالی و لبنان منع کرده بود، در سایت خود اعلام کرد: با توجه به تحولات اخیر در منطقه، در پی اصابت موشک به زمین فوتبال در مجدل شمس، از شهروندان بلژیکی دعوت می‌شود هرچه سریع‌تر به ترک لبنان اقدام کنند.

در همین حال وزارت خارجه فرانسه نیز در بیانیه‌ای با محکومیت شدید حمله موشکی به مجدل شمس در جولان اشغالی سوریه، افزود: پاریس ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان و مجروحان این حادثه و تاکید بر لزوم پرهیز از تشدید تنش‌های نظامی، توصیه خود به شهروندان فرانسوی برای اجتناب از سفر به لبنان، (رژیم) اسرائیل و سرزمین‌های اشغالی را تکرار کرده و خواستار ترک لبنان از سوی شهروندان فرانسوی است.

وزارت خارجه نروژ نیز با صدور بیانیه‌ای از شهروندان خود خواست لبنان را ترک کنند. در این بیانیه آمده است: ما به شدت حملات علیه غیرنظامیان را محکوم می‌کنیم و همه طرف‌ها باید هر کار ممکن برای محافظت از جان غیرنظامیان را مطابق با قوانین بشردوستانه انجام دهند.

در ادامه این بیانیه آمده است: از تمام شهروندان نروژ می‌خواهیم که در اسرع وقت لبنان را ترک کنند.

در همین ارتباط وزارت خارجه دانمارک نیز در بیانیه‌ای با محکوم کردن حمله موشکی به مجدل شمس در جولان اشغالی و ابراز همدردی با خانواده قربانیان و مجروحان این حادثه، اعلام کرد: با توجه به تشدید تنش‌ها در منطقه به تمام شهروندان دانمارک توصیه می‌شود نسبت به ترک لبنان اقدام کنند.

این توصیه‌های هماهنگ در بحبوحه خشونت و بی‌ثباتی فزاینده در منطقه صورت می‌گیرد و کشور‌های اروپایی به دنبال تضمین امنیت اتباع خود هستند.

آنتونی بلینکن در جریان یک نشست خبری در توکیو ادعا کرد که نشانه‌ها حاکی از آن است که حزب الله لبنان این موشک را به منطقه مجدل شمس شلیک کرده و آمریکا در حال مذاکره با تل آویو در مورد این حادثه است.این درحالی است که مقاومت اسلامی لبنان - حزب الله در بیانیه‌ای انجام چنین حمله‌ای را قاطعانه رد کرد.

بلینکن در تداوم حمایت تمام قد آمریکا از جنایات و اشغالگری رژیم صهیونیستی گفت که واشنگتن بر حق رژیم اسرائیل برای آنچه آن را دفاع از خود خواند، تاکید می‌کند، اما همزمان نمی‌خواهد شاهد تشدید درگیری‌ها و گسترش آن باشد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه، گفت: دستیابی به توافق آتش‌بس در مورد جنگ غزه می‌تواند به آرام کردن اوضاع در مرز اسرائیل (فلسطین اشغالی) و لبنان کمک کند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که منطقه مجدل شمس در بلندی‌های اشغالی جولان سوریه شامگاه شنبه هدف موشک قرار گرفت. این حمله منجر به کشته شدن ۱۲ نفر و زخمی شدن شمار دیگری شد.

در پی این حمله، رسانه‌ها و مقامات رژیم صهیونیستی، حزب‌الله لبنان را عامل آن معرفی کردند، اما مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای ضمن تکذیب هرگونه حمله به منطقه «مجدل الشمس» واقع در جولان اشغالی سوریه اعلام کرد: حزب الله ادعای رسانه‌های رژیم اشغالگر درباره حمله موشکی به مجدل الشمس را تکذیب و تأکید می‌کند که مقاومت اسلامی لبنان هیچ ارتباطی با این حمله نداشته و انجام آن را رد می‌کند.

همچنین وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای حمله به منطقه «مجدل شمس» در بلندی‌های اشغالی جولان را اقدامی از سوی رژیم صهیونیستی با هدف توجیه گسترش دادن دامنه تجاوزگری خود در منطقه دانست.

در بیانیه وزارت خارجه سوریه در این باره آمده است: روز گذشته، رژیم اشغالگر اسرائیل جنایت فجیعی را در مجدل شمس مرتکب شد و سپس مقاومت ملی لبنان را مسئول جنایت خود دانست.

وزارت خارجه سوریه اضافه کرد: این جنایت در چارچوب تلاش رژیم اشغالگر برای تشدید اوضاع در منطقه و گسترش دایره تجاوزات خود در آن است و ما تلاش‌های این رژیم برای ایجاد بهانه‌هایی برای گسترش دامنه تجاوزات خود را محکوم می‌کنیم و آن را مسئول تشدید خطرناک اوضاع در منطقه می‌دانیم.

برخی منابع رسانه‌ای نیز فاش کردند که علت حادثه مجدل شمس در جولان اشغالی، موشک ضدهوایی ارتش رژیم صهیونیستی بوده که به یک ورزشگاه فوتبال اصابت کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->