رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه کشته شدن ۹۸ نفر در حادثه ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن رژیم صهیونیستی از سلاحی جدید در غزه استفاده کرد| ۷۰ شهید و مجروح در بمباران شجاعیه شمار شهدای غزه از ۵۰ هزار و ۸۴۰ نفر عبور کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قالیباف خبر داد: افزایش ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار تأیید کلیات لایحه محیط زیستی دریا خزر در جلسه علنی مجلس اسلامی: امروز وارد فاز طلایی، قدرت‌ساز و اقتدارآفرین صنعت هسته‌ای می‌شویم سرنگونی هجدهمین پهپاد «ام کیو-۹» آمریکایی در آسمان یمن (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) وقتی گلوله‌ها لالایی را بریدند؛ صدای زنان غزه در گوش اسرائیل پزشکیان: به دنبال بمب اتم نیستیم | از صلح حمایت می‌کنیم، اما تسلیم نمی‌شویم + فیلم ذبح قربانی در مسجد الاقصی تعرض به هویت تاریخی و قانونی لست حمایت کوساچوف از حق ایران برای انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی حواشی تجمع مطالبه‌گران عفاف و حجاب رویترز ادعا کرد: شرط جدید حزب الله لبنان برای خلع سلاح ! توافق سئول و واشنگتن بر خلع سلاح کامل اتمی کره شمالی سخنگوی اتحادیه اروپا: ما کانال‌های ارتباطی مستقیم با ایران را حفظ می‌کنیم درخواست قالیباف از دولت برای ارائه لایحه مربوط به توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند
سرخط خبرها

شورای راهبری دولت چهاردهم به کار خود پایان داد | آخرین گزارش ظریف از وضعیت کابینه احتمالی پزشکیان

  • کد خبر: ۲۴۱۹۱۹
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
  • ۱
شورای راهبری دولت چهاردهم به کار خود پایان داد | آخرین گزارش ظریف از وضعیت کابینه احتمالی پزشکیان
رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم گفت: در پیشنهادهای ارائه‌شده به رئیس جمهور شماری از جوانان و زنان توانا و شایستگانِ اقوام و مذاهب حضور دارند و بخشی از سرمایه‌های انسانیِ شناسایی‌شده در این فرآیند می‌توانند در مدیریت‌های دیگر نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدجواد ظریف در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«‏سلام
دیشب، دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳، آخرین جلسهٔ شورای راهبری برگزار شد و این شورا به کارش پایان داد. این شورا در بیش از ۳۰ جلسهٔ نیم‌روزی توانست برای هر کرسیِ کابینه پیشنهادهای کمیته‌ها و شخصیت‌های ملی به رئیس جمهور را ارزیابی شاخص‌محور کند و بعد از گفتگوهای تفصیلی و نظرخواهی مخفی گزینه‌های برتر را به رئیس جمهور معرفی کند.

به لطف خدا خروجی نهایی فرآیند پیشنهاد کابینه به رئیس جمهور در مجموع قابل دفاع و افتخار و همسو با راهبرد توافق‌گرا و عدالت‌خواهانهٔ دکتر پزشکیان شد و شورای راهبری از سلامت و کارآمدی گزینه‌های پیشنهادی به رئیس جمهور رضایت داشت. من و سایر اعضا همچنین بسیار خوشحال شدیم از این‌که در این فرآیند مشارکتی برای اغلب مسدولیت‌های هیئت دولت، نیروهای جوان توانا و زنان باصلاحیت متعددی شناسایی و معرفی شدند که بدون این سازوکار مشارکتی کشف نمی‌شدند.

مفتخریم که در پیشنهادهای ارائه‌شده به رئیس جمهور شماری از این جوانان و زنان توانا و شایستگانِ اقوام و مذاهب حضور دارند. بخشی از سرمایه‌های انسانیِ شناسایی‌شده در این فرآیند می‌توانند در مدیریت‌های دیگر نقش‌آفرینی کنند. به زودی گزارش جامع‌تری از فرآیند تقدیم خواهم کرد.

حتما کار ما بی‌نقص نیست و ان شاءالله با تدوین این کارزار فشرده سه هفته‌ای (که البته هنوز پایان نیافته و خبرسازی‌ها پیرامون معرفی یک یا چند نامزد نهایی کماکان بی‌پایه است) و مستندسازی آن، راه نقد، اصلاح و نهادینه شدن این روش شفاف و مشارکت‌جویانه آغاز خواهد شداز اعضای شورای راهبری، رؤسا و دبیران کارگروه‌ها و رؤسا و اعضای کمیته‌ها که در این نوآوری شجاعانه جناب آقای دکتر پزشکیان ایثارگرانه مشارکت فرموند سپاسگزارم.

از تمامی شخصیت‌های ملی، احزاب سیاسی، نخبگان، تشکل‌های جامعه مدنی و نهادهای دانشگاهی، صنفی و تخصصی که با معرفی نامزدهای توان‌مند ملی این فرآیند را معنا دار و فراگیر ساختند ممنونم.

از نخبگان، به ویژه زنان و جوانانی که با ارائه سوابق و برنامه‌های خود اجازه دادند گوشه‌ای از توان‌مندی‌های سترگ انسانی کشور را شناسایی کنیم، سپاس بی‌پایان دارم.

و بیش از همه وامدار مردم هوشمند ایران هستیم که فرصت چنین تجربه‌ جدیدی را با رأی و شکیبایی خود فراهم کردند. شاد و سربلند باشید.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
0
0
شورای راهبردی بهانه وسیاستتونه. افراد از قبل مشخص وشناخته
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->