گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی نقش موثر خواب در بهبود کیفیت زندگی | قبل از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید صدور ۳۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای زائران اربعین عدم حضور گروه‌های حساس در فضا‌های گرم| میگرن و ام اس در گرما تشدید می‌شود حدود ۶۵۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه نتایج آزمون سردفتری اسناد رسمی اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) انسداد ۳۸۷ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان‌رضوی پشه آئدس در کمین است | نیش پشه آئدس در طلوع و غروب آفتاب گزنده‌تر است اعتراف به قتل پای بساط قمار در مشهد + عکس برگزاری کارگاه کشوری برنامه طبقه‌بندی علل مرگ ومیر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی مسافران هوایی به عراق در ایام اربعین هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها ادارات دولتی مشهد دستورالعمل کاهش مصرف برق را رعایت کردند؟ چند توصیه برای پیشگیری از تب دنگی | مهم‌ترین علائم اولیه تب دنگی کدام است؟ بیماری «هاری»، علت مرگ مرد مشهدی | عاقبت بازی با توله‌های سگ پاکوتاه
سرخط خبرها

برگزاری کارگاه کشوری برنامه طبقه‌بندی علل مرگ ومیر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۲۴۱۹۷۶
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
برگزاری کارگاه کشوری برنامه طبقه‌بندی علل مرگ ومیر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
کارگاه کشوری آموزش برنامه ثبت و طبقه بندی علل بیماری‌ها و مرگ ومیر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مجید جعفری نژاد معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه برگزاری این کارگاه اظهار کرد: در این کارگاه آموزشی سه روزه که با حضور مدرسین کشوری و کارشناسان نظام ثبت و طبقه بندی علل مرگ و میر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در حال برگزاری است، آموزش تکمیلی قوانین و دستورالعمل‌های (کد گذاری برنامه ICD‏-۱۱ طبقه بندی بین المللی بیماریها) انجام می‌شود.

همچنین عضو هیات علمی و مشاور گروه آمار و اقتصاد بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این کارگاه، اطلاعات و آمار را از ارکان نظام سلامت برشمرد و اظهار کرد: آمار‌های مرگ و میر از منابع اصلی اطلاعات بهداشتی هستند که برای برنامه ریزی ها، تعیین اولویت ها، توزیع امکانات، تخصیص بودجه و ارائه عادلانه خدمات بهداشتی درمانی در سطح جامعه امری ضروری است.

دکتر اردشیر خسروی، با بیان اینکه نظام سلامت زمانی موفق است که با اجرای مداخلات و برنامه‌های مناسب، از وقوع بیماری‌ها و مرگ‌های قابل پیشگیری، جلوگیری نموده و امید به زندگی را افزایش دهد بر لزوم مهارت آموزی در همه ابعاد نظام سلامت تاکید کرد و گفت: اجرای برنامه ICD‏-۱۱ از تحولات اثر گذار در نظام سلامت است که نتایج آن با بهبود وضعیت اطلاعات اختصاصی مرگ و میر در سال‌های آینده دیده خواهد شد.

این کارگاه با حضور کارشناسان دانشگاه‏/دانشکده‌های علوم پزشکی البرز، اراک، ایران، تهران، جهرم، شیراز، لارستان، ارومیه، ایرانشهر، دزفول، کرمان، گراش، گلستان، مازندران، تبریز، اهواز، شوشتر، سبزوار و اسفراین، به مدت سه روز از ۸ لغایت ۱۰ مرداد ماه در هتل ثامن مشهد در حال برگزاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->