عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

سرلشکر سلامی: جوانان ما شناور‌های پیشرفته اقیانوس‌پیما ساخته‌اند

  • کد خبر: ۲۴۲۰۴۳
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
سرلشکر سلامی: جوانان ما شناور‌های پیشرفته اقیانوس‌پیما ساخته‌اند
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جوانان مومن و متخصص ما توانسته‌اند شناور‌های پیشرفته اقیانوس پیما، سلاح‌های جدید و مهم، موشک‌های با برد مختلف، اژدر‌های زیر‌سطحی، پهپاد‌های برد‌بلند، سامانه‌های جنگ الکترونیک مدرن را بسازند.

به گزارش شهرآرانیوز، همایش فرماندهان نیروی دریایی سپاه مزین و متبرک به نام شهید مدافع حرم شهید راه قدس " رضا زارعی" در جوار بارگاه ملکوتی حضرت امام علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) در مشهد مقدس و با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برگزار شد.

سرلشکر حسین سلامی در این همایش، با تحلیل آخرین وضعیت امنیتی و سیاسی منطقه به ویژه تحولات حوزه خلیج فارس و غرب آسیا، عملکرد جاری نیروی دریایی سپاه در مولفه‌های قدرت در بخش‌های مختلف توان رزم از جمله در حوزه‌های شناوری، موشکی، جنگالی، پهپادی، هوادریا، زیر‌سطحی و نیز اقدامات گوناگون مربوط به حوزه تکاوران و تفنگداران دریایی در دفاع رزم دریایی را مورد توصیف و تقدیر قرار داد و با بیان این که مستمرا شاهد این واقعیت هستیم که تصویر نیروی دریایی سپاه به روز در حال تغییر است، گفت: نیروی دریایی سپاه با نوسازی قدرت، مدام شکل جدیدی به خود می‌گیرد و این راز جوان و پویا ماندن این نیرو‌ست، یعنی هم شاکله انسانی نیرو مستمرا جوان می‌شود، هم تفکر، نوآوری، خلاقیت و ابتکار عمل آن روز به روز در حال شکوفاشدن است.

وی افزود: این نوسازی مستمر، تفکر و به دنبال آن تجهیزات و به دنبال آن تاکتیک‌ها، فنون، روش‌ها و قاعده‌های کار نیروی دریایی را پویا، فعال و درخشان کرده است.

سرلشکر سلامی با اشاره بر اینکه جنگ در دریا بدون ایمان کامل ممکن نیست بیان داشت: نبرد در دریا فقط با جسم‌های قوی، روح‌های قوی و قلب‌های مطمئن، گام‌های ثابت، ایمان‌های پایدار ممکن است چرا که معنویت رکن اصلی قدرت در هر قوای نظامی است.

وی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه که توانسته یک پناهگاه معنوی قدرتمند برای کارکنان این نیرو فراهم سازد، جمع روحانیون که نقش بی‌بدیلی در ارتقاء سطح معنویت و صیانت از پاسداری کارکنان دارند را به تبلور آیه‌های جهاد خواند و خاطرنشان کرد: امروز رزم در دریا ترکیبی است از نیروی انسانی قوی، مومن، با باور‌های مستحکم و تجهیزات مدرن، تاکتیک‌های قوی و ابتکار عمل به همراه خلاقیت نوین که همه اینها برگرفته شده از روح معنویت و پشتکار هر یک از شما جوانان مومن و متعهد می‌باشد که در چند سال اخیر توانسته‌اید در بسیاری از زمینه‌های علمی، عملی و ارتقای تجهیزات افتخار‌آفرینی کنید، توانسته‌اید شناور‌های پیشرفته اقیانوس پیما، سلاح‌های جدید و مهم، موشک‌های با برد مختلف، اژدر‌های زیر‌سطحی، پهپاد‌های برد‌بلند، سامانه‌های جنگ الکترونیک مدرن و ... را با تکیه بر اراده و ایمان خود تولید کنید.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه همه دنیا بر این باورند که در مقابل آمریکا توان ایستادگی ندارند، گفت: نیروی دریایی سپاه سابقه نبرد شرافتمندانه و موفقی در مقابل آمریکایی‌ها داشته و تاکنون تنها دو کشور توانسته در مقابل آمریکا سینه سپر کرده و به آن سیلی بزند یکی کشور عزیزمان ایران و دیگری نیرو‌های انصارالله یمن است.

وی همچنین اظهار داشت: شما نابرابری و ناترازی در تجهیزات را با یک نابرابری معکوس از جهت ایمان، باور، ابتکار، تجربه و دکترین نظام خنثی کرده اید چرا که اندازه و قدرت پوشالی دشمنان را کشف کرده اید و میدانید که دشمن برخلاف شما که از یک هویت قوی به اسم میهن، ناموس، ارزش‌های انقلاب اسلامی تا پای جان ایستاده‌اید و دفاع می‌کنید، هیچ گونه انگیزه و توکلی برای ایستادگی ندارد.

سرلشکر سلامی ترکیب تجربه و جوانی را راز موفقیت در سطوح علمی و عملی در مقابل دشمن دانست و گفت: دریا محل نبرد قائده‌ها نیست، چون هیچ شکل هندسی یا آرایش ثابت و کلیشه‌ای و کلاسیک در دریا وجود ندارد چرا که در هر لحظه با شرایط گوناگونی روبه‌رو هستید که باید فرماندهان با فکر و آموزه‌ها و شرایط جدید را تطبیق بدهند به همین خاطر، جوان گرایی در کنار تجربه‌های افرادی که کارنامه درخشانی برای مقابله و ایستادن در مقابل دشمن دارند امری لازم بوده و موردی است که دشمن از آن وحشت دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->