آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵۰ درصد دانش‌آموزان مشهدی هنوز برای سرویس مدرسه ثبت‌نام نکردند

  • کد خبر: ۲۴۲۰۵۸
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
۵۰ درصد دانش‌آموزان مشهدی هنوز برای سرویس مدرسه ثبت‌نام نکردند
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد در خصوص توزیع مقدماتی شرکت‌های سرویس مدارس در نواحی هفتگانه آموزش و پرورش مشهد و تبادکان توضیحاتی ارائه کرد.

مرتضی چایچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درخصوص مشکلات سرویس مدرسه، اظهار کرد: توزیع مقدماتی شرکت‌های سرویس مدارس در نواحی هفتگانه آموزش‌وپرورش مشهد و تبادکان انجام شده است و منتظر آمار برای تخصیص مدارس هستیم.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ اولین سال اجرای سرویس مدارس با آئین نامه جدید است، می‌گوید: بسیاری از اولیا به دلیل عدم اطلاع یا مشخص نشدن مدرسه فرزند خود یا محل سکونت شان امکان ثبت درخواست در سامانه سپند را نداشته‌اند و آمار فعلی ثبت‌نام شدگان در سامانه سپند حاکی از این است که فقط حدود ۵۰ درصد والدین تا به امروز موفق به ثبت‌نام شده‌اند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد ادامه می‌دهد: سازمان تاکسیرانی با انجام مکاتباتی از اداره کل آموزش‌وپرورش تقاضای اعلام لیست مدارس را داشته که تا‌کنون آماری دریافت نشده است همین امر اجرای این مرحله را تاکنون با تاخیر حدود ۱۰ روزه مواجه کرده است. در سال‌های پاندمی کرونا به دلیل برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی، ناوگان سرویس مدارس به صورت کامل پراکنده شد و رانندگان این بخش جذب سرویس‌های موازی مثل اسنپ، تپسی و سرویس ادارت شدند طبیعی است که بازسازی مجدد ناوگان مشمول زمان شود به همین دلیل در سال ۱۴۰۰ با ۷۰ درصد کمبود، در سال ۱۴۰۱ با حدود ۳۰ درصد و در سال ۱۴۰۲ با کمبود حدود ۱۰درصدی خودرو مواجه بودیم.

چایچی با اشاره به اینکه تاخیر در توزیع شرکت‌ها در سال گذشته نیز در مواجه با کمبود ناوگان بی تاثیر نبوده است، تصریح می‌کند: کارشناسی کرایه سرویس مدارس (بهای خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی) صورت گرفته و لایحه مربوطه تقدیم شورای شهر مشهد شده است که به‌زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی می‌افزاید: تا این تاریخ تعداد ۳۶ هزار و ۶۹ نفر از والدین در سامانه سپند ثبت‌نام کرده‌اند و تعداد ۳۳ هزار و ۸۴۷ دانش‌آموز نیز به عنوان متقاضی سرویس در سامانه ثبت شده است این تعداد بر اساس آمار سال‌های گذشته حدود ۵۰ درصد تقاضاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->