یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حق جذب کارگران شهرداری‌ها پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۲۱۰۸
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰
  • ۱
حق جذب کارگران شهرداری‌ها پرداخت می‌شود
نقش کارگران در حوزه مدیریت شهری به عنوان تلاشگران خط مقدم خدمت رسانی به جامعه شهروندی امری انکار ناپذیر است. در سال‌های گذشته نیز دولت پرداخت فوق‌العاده جذب را برای تمام کارکنان شهرداری‌ها مصوب کرد، اما این مصوبه برای همه‌ی کارگران شهرداری اجرا نمی‌شد که گلایه‌های بسیاری را به همراه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، پرداخت فوق العاده جذب (حق جذب) به کارکنان و اختصاص پیدا نکردن آن به کارگران شهرداری همواره مورد مناقشه بوده است، اما حالا با پیگیری‌های به عمل آمده از سوی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، این موضوع بالاخره با تخصیص حق جذب به کارگران شهرداری به پایان رسید و حل شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در این باره به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: اختلاف دریافتی کارمندان و کارگران شهرداری‌ها همواره باعث نارضایتی این قشر زحمت کش کارگر شده بود و از آنجایی که طرح طبقه‌بندی مشاغل کارگری شهرداری‌ها نیز در سال ۱۳۷۲ به تصویب وزارت کار رسیده بود و از آن تاریخ تاکنون صرفاً در سال ۱۳۹۰ جدول مزد شغل کارگران اصلاح و افزایش یافته بود، موضوع تقویت حقوق کارگران شهرداری‌ها که در سنوات اخیر در دستور کار قرار گرفت و با جدیت بیشتری پیگیری شد.

سید عبدالله ارجائی در این باره اظهار کرد: با بهره‌مندی از ظرفیت‌های قانونی موجود در طرح و جمع‌بندی اطلاعات مورد نیاز از کارگران شهرداری‌های سراسر کشور، در نهایت برقراری فوق‌العاده جذب بازارکار (حق جذب) در دستور کار قرار گرفت و با همکاری و مساعدت وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، پرداخت ۵۰ درصد مزد گروه شغل مشمولین طرح طبقه بندی مشاغل کارگری در قالب فوق العاده مذکور موافقت شد.

وی ادامه داد: از این پس نیز لازم است، این موضوع در کمیته طبقه بندی مشاغل استان‌ها مطرح و برای مشمولین اجرایی گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Saeed
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
0
0
باسلام با توجه به اینکه حق جذب بازارکار مشمول همه ی پرسنل شهرداری با قرارداد رسمی کارگری میشود چرا برای پرسنل رسمی شاغل در حفاظت فیزیکی شهرداری مشهد این قانون را اجرا نمیکنند؟از کجا پیگیررشویم؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->