گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) «علی طیب‌نیا» وزارت اقتصاد را نپذیرفت غریب‌آبادی: ایران بر حق غنی‌سازی اورانیوم تأکید دارد تل آویو مدعی ترور جانشین فرمانده یگان ۴۴۰۰ حزب الله شد ارزیابی مثبت گروسی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گروسی مذاکرات رم را یک روز مثبت خواند ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود فرصتی به دیپلماسی برای منافع کشور آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۲۰۱ تن رسید (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) فارن‌پالسی از نیم نگاه آمریکا به ثروت‌های معدنی پاکستان پرده برداشت آیت‌الله علم‌الهدی: موزه دفاع مقدس اولویت نخست برنامه تفریحی‌فرهنگی زائران شود سخنگوی سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون نفر در غزه در محاصره رژیم صهیونیستی هستند گزارش یونیسف از وضعیت اسف‌بار بیمارستان‌های کودکان در غزه | شرایط بسیار دشوار است کویت از نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد مهاجرانی: دولت از رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت استقبال می‌کند امیر خاموشی: هوانیروز برای انجام مأموریت‌های رزمی و پشتیبانی در آمادگی کامل قرار دارد قالیباف قانون اجازه افزایش سهام سرمایه دولت در بانک بین‌المللی ترمیم و شرکت آی‌اف‌سی را ابلاغ کرد هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، تشکیل جلسه خواهد داد حمایت یک حساب غیررسمی متعلق به بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از ایران و فلسطین تحلیل سی‌ان‌ان از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران | ریاض معتقد به غیرقابل پیش‌بینی بودن گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکاست اولین حضور معاون جدید پارلمانی دولت در صحن مجلس شورای اسلامی (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم مجلس با مسکوت‌ماندن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی مخالفت کرد تحلیلگر مسائل سیاسی: حل سریع مشکلات ایران و آمریکا بعید است | نتیجه مذاکرات به رفتار طرف مقابل بستگی دارد یک هواپیمای سبک در «ایلینوی» آمریکا سقوط کرد و ۴ نفر کشته شدند زلنسکی: باوجود اعلام آتش‌بس، روسیه به حملات خود ادامه می‌دهد رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، مولدسازی را تسریع و بهبود می‌بخشد
سرخط خبرها

واکنش‌ها به حمله متجاوزانه اسرائیل به بیروت لبنان

  • کد خبر: ۲۴۲۱۶۲
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۶
واکنش‌ها به حمله متجاوزانه اسرائیل به بیروت لبنان
مقامات و شخصیت‌های مقاومت و کشورهای منطقه تجاوز شامگاه سه‌شنبه رژیم اشغالگر قدس به ضاحیه بیروت را محکوم کرده و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی تجاوز هوایی ارتش اشغالگر اسرائیل به منطقه ضاحیه در جنوب بیروت و کشته و زخمی شدن تعدادی از شهروندان لبنانی، مقامات و شخصیت‌های مختلف با محکوم کردن این جنایت، بر همبستگی خود با ملت، دولت و مقاومت لبنان تأکید کردند.

در این راستا جنبش حماس در واکنش به این حمله، اعلام کرد که با کشور لبنان و حزب الله اعلام همبستگی می‌کند و تأکید دارد که عربده‌کشی اشغالگران و تلاش  آن‌ها برای بازیابی هیبت و بازدارندگی از دست رفته آن‌ها با ارتکاب جنایات بیشتر در منطقه، صرفا ماجراجویی محاسبه نشده است و این رژیم هزینه این ماجرایی خود را پرداخت خواهد کرد.

حماس تأکید کرد: «دیگر زمان عربده کشی اشغالگران به سر آمده است».

جنبش جهاد اسلامی فلسطین با انتشار بیانیه ای حمله رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد و گفت که با دولت، ملت و مقاومت لبنان ابراز همبستگی می‌کند.

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین نیز از دیگر گروههای فلسطینی بود که در واکنش به تجاوز هوایی رژیم صهیونیسی به ضاحیه در جنوب بیروت آن را جنایت جنگی توصیف کرد.

جنبش انصارالله یمن  نیز در بیانیه‌ای تجاوز تروریستی شامگاه سه شنبه رژیم صهیونیستی به منطقه مسکونی و پرجمعیت ضاحیه بیروت را محکوم و بر همبستگی قاطع خود با لبنان و مقاومت آن تاکید کرد.

 انصارالله در بیانیه خود آورده است: «تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت را به شدت محکوم می کنیم، در این حمله تروریستی، غیرنظامیان و زیرساختهای شهری همانند گذشته به عمد هدف قرار گرفتند که تمام مقررات و قوانین بین المللی زیر پا گذاشته شد».

وزارت خارجه سوریه هم با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تجاوز شب گذشته به ضاحیه بیروت، گفت: «رژیم صهیونیستی همچنان به بهانه جویی های خود برای پیشبرد سیاست مبتنی بر تشدید تنش و گسترش جنگ در منطقه ادامه می‌دهد». دمشق حمله شب گذشته صهیونیست ها به ضاحیه را نقض آشکار حاکمیت ملی لبنان دانست.

اما در میان شخصیت‌ها و مقامات لبنانی نیز «سلیمان فرنجیه» رئیس جریان المرده لبنان با محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت تاکید کرد هیچ راهی برای آزادسازی(مناطق تحت اشغال در شبعا و کفرشوبا) یا رویارویی با دشمن جز مقاومت وجود ندارد.

نجیب میقاتی، نخست وزیر دولت موقت لبنان نیز در واکنش به تجاوز هوایی و حمله تروریستی رژیم اسرائیل به ضاحیه بیروت گفت که این رژیم را در برابر جامعه جهانی پاسخگو و مجبور به توقف حملاتش خواهیم کرد.

او گفت که لبنان حق کامل خود در اتخاذ همه اقداماتی را که به جلوگیری از تجاوز رژیم اسرائیل کمک می کند، محفوظ می‌داند.

ولید جنبلاط، رهبر سابق حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان هم در نخستین واکنش گفت: اسرائیل به خاک لبنان تجاوز کرده و غزه را در آتش می سوزاند و اراضی فلسطینیان در کرانه باختری مصادره می کند.

وی افزود: حزب الله جنبشی برخاسته از مقاومت است و امکان جدایی آن از خاک لبنان وجود ندارد.

جماعت اسلامی لبنان (اخوان المسلمین لبنان) نیز با انتشار بیانیه ای ضمن محکوم کردن حمله صهیونیست ها به ضاحیه بیروت بر حق مقاومت و ارتش لبنان برای دفاع از ملت و شهرهای این کشور تاکید کرد.

در میان گروهها و شخصیت‌های عراقی نیز هادی العامری، دبیرکل سازمان بدر عراق با انتشار بیانیه ای حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را محکوم کرد.

العامری در این بیانیه بر تداوم حمایت های جنبش بدر از نیروهای مقاومت اسلامی در مواجهه با رژیم صهیونیستی و حامیان آن تاکید کرد.

جنبش مقاومت اسلامی نجباء نیز در بیانیه‌ای تجاوز شب گذشته به بیروت را نقض فاحش قوانین بین‌المللی و «حماقت دیگری» از سوی صهیونیست‌ها عنوان کرد و گفت که اشغالگران از این اقدام پشیمان خواهند شد.

نجباء بهانه قرار دادن واقعه «مجدل شمس» را تلاشی ناکام از سوی رژیم صهیونیستی برای گسترش دایره تنش و درگیری و سرپوش گذاشتن بر کشتار کودکان و غیرنظامیان در غزه دانست.

این گروه مقاومت عراقی تأکید کرد: «به شکل صریح و آشکار آمادگی خود برای ایستادگی کامل در کنار برادرانمان در حزب الله را اعلام می‌کنیم».

عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق نیز در بیانیه‌ای با محکوم کردن این تجاوز، گفت: «پافشاری این رژیم در جنایات خود و پافشاری آن بر نقض حاکمیت کشورهای مستقل مستلزم یک موضع محکم بین المللی برای بازدارندگی آن است».

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->