سواحل مکران گزینه مناسب برای ایجاد شهر‌های جدید با هزینه زمین کمتر قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول سکه‌های پارسیان امروز چقدر قیمت دارند؟ (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز گل تازه زعفران اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴)‌ فروش ۲ خودرو شرکت سایپا از روز سه‌شنبه (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات تخصیص ۹ میلیارد دلار ارز ترجیحی به جهاد کشاورزی برای واردات کالا‌های اساسی افزایش ۳۵ درصدی عرضه گوشت قرمز در شهریور ۱۴۰۴ توقف بورس پشت سد ۳.۱ میلیونی | رشد ۳۸ هزار واحدی شاخص کل (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نماد ایران‌خودرو در بورس، پس از اعلام قیمت‌های جدید تعلیق شد + جزئیات بررسی قیمت دلار در بازار آزاد مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) کرمان‌موتور قیمت ۵ محصول خود را بار دیگر گران کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ایران خودرو قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) چه چیزی در عراق گران است؟ کاهش قیمت مرغ در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | گوشت و تخم‌مرغ امروز چقدر قیمت دارند؟ ۷ مدیر ارشد بانکی مشمول دستور بازنشستگی وزیر اقتصاد شدند + اسامی مدیران ارز کالا‌های اساسی تا پایان امسال باقی می‌ماند مطالبات معوق بانک‌ها در خراسان رضوی به ۳۳ همت رسیده است ذخایر طلای بانک مرکزی افزایش یافت برداشت محصول پنبه از مزارع خراسان رضوی آغاز شد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین فرصت استفاده از مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | پیاز و سیب‌زمینی کیلویی چند؟ کاهش قیمت دینار عراق در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | درهم امارات، ریال سعودی و افغانی افغانستان چند؟ آیا سقوط اونس جهانی طلا، زمینه‌ساز صعود بیت‌کوین خواهد بود؟ نگاهی به بازار‌های طلا، دلار، بیت‌کوین و سهام جهان (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) توزیع مرغ گرم ارزان‌تر از نرخ وزارت کشاورزی در میادین میوه و تره‌بار پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پاسخ جهاد کشاورزی درباره کمبود شکر در بازار مشهد

  • کد خبر: ۲۴۲۲۴۱
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
پاسخ جهاد کشاورزی درباره کمبود شکر در بازار مشهد
«شکر نیست» داستانی تکراری که اولین‌بار نیست با آن روبه‌رو می‌شویم. برخی فعالان اقتصادی در سال‌های اخیر، قیمت‌گذاری دستوری برای این محصول را فرصتی برای دلالان و سودجویان تلقی می‌کنند. برخی نیز معتقدند با آزادسازی قیمت این کالا و حذف یارانه‌اش، این کالا در بازار سامان می‌گیرد و تعادل بین عرضه و تقاضا ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خردادماه امسال بود که پس از اعلام خبر کمبود شکر در بازار، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت که با اختصاص ١٨٠تن شکر طرح تنظیم بازار ویژه مصرف خانوار و آغاز توزیع آن در فروشگاه‌های مواد غذایی، هیچ کمبودی در بازار نیست. حال به نظر می‌رسد پس از بازدید میدانی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای بعد از گذشت حدود یک ماه، باز هم با عرضه‌نشدن آن در برخی فروشگاه‌ها روبه‌رو هستیم. موضوعی که آن را از رئیس جهاد کشاورزی مشهد و مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد جویا شدیم.

وقفه عرضه به‌دلیل فرایند عرضه سامانه‌ای

رئیس جهاد کشاورزی مشهد با اشاره به اینکه تأمین شکر در دو زمینه مصرف خانوار و شکر صنایع مطرح است، می‌گوید: اخیرا از طریق سامانه بازارگاه شکر عرضه می‌شود. وقفه‌ای در خرید و حمل اتفاق افتاد که مدتی پیش برای صنایع مطرح بود و بلافاصله حل شد. صنایع از طریق همین سامانه با کد یکتا نیاز واحد تولیدی‌ای را که برای آن مجوز دارند، دریافت می‌کنند.

علی‌اکبر قارزی درباره تأمین شکر بخش اصناف نیز بیان می‌کند: در چند روز گذشته چند نفر را از طریق اتحادیه اصناف توزیعی به سازمان جهادکشاورزی استان معرفی کرده‌ایم که کد یکتا بگیرند و در سامانه بازارگاه خرید انجام دهند که به محض واریز هزینه، حمل کالا انجام و در فروشگاه‌ها توزیع می‌شود.
وی می‌افزاید: در حال حاضر شکر به‌طور محدود در فروشگاه‌های زنجیره‌ای با همان قیمت مصوب داریم. کمبود شکر ممکن است به دلیل اجرای همین فرایند باشد از طریق سامانه‌ای که مطرح کردیم.

هیچ مشکلی در عرضه شکر نیست

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با تأکید بر اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در زمینه شکر در بازار وجود ندارد، می‌گوید: قبلا قیمت شکر تا ۶۰ هزار تومان هم رسید، اما در حال حاضر با رقم‌هایی حدود ۴۳ هزار تومان عرضه می‌شود و هیچ کمبودی نداریم.

محسن صیادی در پاسخ به اینکه چرا در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای با کمبود شکر روبه‌رو هستیم، بیان می‌کند: ممکن است سیاست خود فروشگاه زنجیره‌ای باشد که شکر را عرضه نمی‌کند و عرضه‌نشدن شکر در یک فروشگاه زنجیره‌ای دلیل بر کمبود آن در بازار نیست. مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با بیان اینکه اخیرا با دپو این کالا روبه‌رو نبوده‌ایم، تصریح می‌کند: ممکن است شکر مصرف خانوار در قنادی یا آب‌میوه‌فروشی در بازرسی‌ها دیده شده باشد، اما دپو یا احتکار شکر نداشته‌ایم. در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز اگر شکر را عرضه نکنند، ورود می‌کنیم و تشکیل پرونده می‌دهیم، اما چنین مسئله‌ای تاکنون نداشته‌ایم.

وی در پاسخ به تناقض مطرح شده با صحبت‌های رئیس جهاد کشاورزی که وقفه عرضه شکر را به دلیل سامانه‌ای شدن مطرح کرده بود، می‌گوید: جهاد کشاورزی درباره رویکرد خود توضیح می‌دهد و ما از حوزه بازرسی صحبت می‌کنیم که هیچ مشکلی در این زمینه نمی‌بینیم. 

طبق آمار‌های مطرح شده از سوی مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد از ابتدای سال، تعداد ٩٠٠بازدید از واحد‌های صنفی پیرامون عرضه و فروش شکر انجام پذیرفته است که در این بازرسی‌ها پس از مشاهده تخلف، تعداد ٧٥فرم گزارش بازرسی به ارزش یک‌میلیارد و ۵۹۴ میلیون ریال تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->