سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

شکایت داوران خراسانی از هیئت فوتبال استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۲۸۸۰
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۴
شکایت داوران خراسانی از هیئت فوتبال استان خراسان رضوی
5 تن از داوران فوتبال استان از هیئت‌فوتبال به اداره‌کل ورزش‌وجوانان شکایت کردند

پنج نفر از داوران فوتبال خراسان‌رضوی از هیئت‌فوتبال استان به اداره‌کل ورزش‌وجوانان شکایت کردند. قاضیان عاصی که پس از ماجرای شرکت‌نکردن در تست پیش‌فصل داوری از سوی هیئت‌فوتبال از فهرست کنار گذاشته شده بودند، حالا با حضور در اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان مدعی شده‌اند که هیئت‌فوتبال طی نامه‌ای آنها را از هرگونه فعالیت فوتبالی منع کرده است.

به گفته این داوران، هیئت‌فوتبال مدعی شده است که پس از برگزاری جلسه کمیته انضباطی به‌دلیل اغتشاش و حاضرنشدن در تست پیش‌فصل، این نفرات تا اطلاع ثانوی از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم‌اند. غلامرضا ادیبی، علیرضا صیاد، احمد آریک، غلامرضا امتنایی و مهدی باغشنی پنج قاضی این ماجرا هستند که با حکم کمیته انضباطی هیئت‌فوتبال از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شده‌اند. گفته می‌شود پانزده تن دیگر از داوران شاکی ماجرای حاضرنشدن در تست پیش‌فصل، از فهرست داوران استان برای اعلام به فدراسیون فوتبال حذف شده‌اند و فقط هفت‌نفر به کشور معرفی شده‌اند! گروهی از داوران فوتبال خراسان به‌دلیل آنچه بی‌احترامی به آن‌‎ها و بی‌مهری به جامعه داوری از سوی مدیران هیئت‌فوتبال گفته شده است، چندی پیش در تست پیش‌فصل داوران برای معرفی به کشور شرکت نکردند و این مسئله واکنش‌های مختلف جامعه داوری را به همراه داشت که بیشترش در دفاع از این قاضیان و در مسیر احقاق حق آنها بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->