هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۲ و ۳ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

چند پیشنهاد به پدرومادر‌ها برای تأمین آینده مالی فرزندانشان

  • کد خبر: ۲۴۲۹۵۹
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
چند پیشنهاد به پدرومادر‌ها برای تأمین آینده مالی فرزندانشان
آینده‌ مالی فرزندان از مهم‌ترین نگرانی‌های والدین است؛ ازاین‌رو، باید برای تأمین آینده فرزندانشان راه‌‌وروش‌های صحیح را به کار برند.

به گزارش شهرآرانیوز، تورم و گرانی و برخی مشکلات اقتصادی بسیاری از والدین را بر آن داشته است که به آینده مالی فرزند خود توجه نمایند. والدین نسل‌های قبل برای پس‌انداز پول از روش‌هایی مثل قلک استفاده می‌کردند، اما والدین جدید برای تأمین آینده مالی کودکشان از روش‌هایی استفاده می‌کنند که در ادامه، آورده‌ایم. به جز روش‌های پیشنهادی، از سنین پایین، بچه‌هایتان را اقتصادی تربیت کنید تا راه‌وروش ذخیره پول و استفاده از آن را یاد بگیرند.

برای کودک طلا بخرید

یکی از بهترین راه‌ها برای تأمین آینده مالی کودکتان این است که از همان کودکی برای او طلا و سکه بخرید. طلا در درازمدت سود فراوانی دارد؛ پس بهتر است اگر نمی‌توانید طلای سنگینی خریداری نمایید، طلای ریز و ظریفی برای کودکتان بخرید. هنگام خرید طلا ترجیحاً طلا‌های بدون‌اجرت و دست‌دوم بخرید تا مبلغ اضافه‌ای بابت اجرت ساخت طلا نپردازید.

پول توجیبی به او بدهید

به کودکتان ماهانه پول توجیبی بدهید و به او روش پس‌اندازنمودن را یاد دهید و برایش قلکی بخرید تا اضافه پولش را در آن بریزد. این کار به معنی تأمین آینده مالی کودک نیست؛ بلکه با دادن پول توجیبی به او، نحوه خرج و پس‌انداز را به او خواهید آموخت. بچه‌ها ممکن است در میانه ماه از شما تقاضای پول بیشتر بکنند، در این زمان اصلاً به آن‌ها پول اضافه‌تر ندهید تا مدیریت مالی برای هر ماهشان داشته باشند.

از سرکاررفتن فرزندتان خجالت نکشید

برخی والدین تفکر اشتباهی دارند. آن‌ها دوست دارند که فقط خودشان کار کنند و از اینکه بچه سرکار برود، احساس خجالت و سرشکستگی دارند؛ اما والدین آگاه برای اینکه فرزند مسئولی داشته باشند که نحوه خرج و... را بداند، قبول می‌کنند که فرزندشان به صورت نیمه‌وقت در یک شغل ساده مشغول به کار شود تا ارزش پول را دریابد.

ملک بخرید؛ هرچند کوچک

اگر درآمدتان خوب است و می‌خواهید برای آینده فرزندتان پس‌انداز کنید، پیشنهاد خرید ملک و زمین را به شما می‌دهیم. بهتر است در خرید زمین دقت کنید و زمینی را بخرید که در منطقه‌ای باشد که پیشرفت نماید. خرید زمین در جا‌هایی که هیچ پیشرفتی ندارند، هدردادن پول و درآمدتان است.

در صندوق‌های خانوادگی عضو شوید

یک روش سرمایه‌گذاری عالی و بدون ریسک برای کودکان عضویت در صندوق‌های خانوادگی است. بعد از عضویت در این صندوق‌ها شما ماهانه مبلغ مشخصی را پرداخت کرده و اوایل یا اواخر هر ماه رئیس صندوق، اسم اعضا را قرعه‌کشی می‌کند تا مشخص شود وام به اسم چه‌کسی درمی‌آید. بعد از اینکه نام شما در این صندوق‌ها درآمد، می‌توانید با وام دریافتی طلا و سکه، ملک و... بخرید و برای آینده پس‌انداز داشته باشید.

سرمایه‌گذاری و پس‌انداز بلندمدت انجام دهید

برای کودکان خود حساب بانکی بازکنید و به صورت مستمر به حساب آن‌ها پول واریز نمایید. می‌توانید از پول‌هایی که فرزندتان در دوران کودکی هدیه یا عیدی می‌گیرد، برای این کار استفاده کنید. بعد از بازکردن یک حساب پس‌انداز برای کودک او را با شیوه پس‌انداز کوتاه‌مدت، درازمدت و سود سالانه حاصل از آن آشنا کنید و به او یاد دهید قسمتی از هر پولی را که به دستش می‌رسد به پس‌انداز طولانی‌مدت اختصاص دهد. این یکی از بنیادی‌ترین عادت‌های مالی است که می‌توان در کودک نهادینه کرد.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->