حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار رؤسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد
سرخط خبرها

افشاگری کارگردان صهیونیست: همه به دنبال فرار از اسرائیل هستند

  • کد خبر: ۲۴۳۳۵۲
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۴
افشاگری کارگردان صهیونیست: همه به دنبال فرار از اسرائیل هستند
در پی هراس صهیونیست‌ها از پاسخ کوبنده جمهوری اسلامی ایران و حزب‌الله لبنان، یک کارگردان صهیونیست به تمایل اکثریت ساکنان سرزمین‌های اشغالی برای فرار از این منطقه و کوچ به خارج اذعان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «باراک هیمن» کارگردان صهیونیست طی یادداشتی در روزنامه «هاآرتص» اذعان کرد: اسرائیلی‌های بیشتری از اینجا می‌روند و نمی‌خواهند در چنین مکان خطرناکی زندگی کنند. آنها نگران زندگی خود و به دنبال راه‌هایی برای ترک اینجا هستند.

وی افزود: نه تنها دارندگان پاسپورت خارجی و افراد خوداشتغال به دنبال راه‌های ابتکاری برای رهایی از قید و بندهای خفه‌کننده در اسرائیل بی‌رحم و ناامیدکننده هستند، بلکه کسانی که مهاجرت آنها به یک کشور خارجی دشوار و پیچیده است نیز به دنبال فرارند.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی از بلاتکلیفی بیش از یکصد هزار صهیونیست در خارج و هراس آنها از بازگشت به اراضی اشغالی از بیم پاسخ جمهوری اسلامی ایران پرده برداشت.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: حدود ۱۵۰ اسرائیلی در خارج هستند و برای بازگشت با مشکل مواجه اند.

در این بیانیه آمده است که مشکل بازگشت به اراضی اشغالی در نتیجه لغو پرواز شرکت‌های مختلف به اراضی اشغالی به خاطر اوضاع امنیتی منطقه و تاکید جمهوری اسلامی ایران بر پاسخ به رژیم صهیونیستی به وجود آمده است.

بر پایه گزارش‌ها، پیامدهای ناشی از ترور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران، سناریوی افزایش تنش ها میان ایران و رژیم صهیونیستی را تقویت کرده است؛ موضوعی که بر سفرهای هوایی و ورود-خروج از اراضی اشغالی تاثیر گذار بوده است.

همچنین در روزهای اخیر بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی، پرواز به مقصد و از مبدا تل‌آویو را به حالت تعلیق درآورده‌اند.

رژیم صهیونیستی با شعله‌ور کردن آتش جنگ در منطقه، رئیس دفتر سیاسی حماس را که برای مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران به تهران آمده بود، به شهادت رساند. اکنون این مساله نگرانی صهیونیست‌ها را از واکنش ایران به چنین اقدام تروریستی برانگیخته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->