راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

کارنامه جهاددانشگاهی در تولد ۴۴‌سالگی

  • کد خبر: ۲۴۳۴۴۲
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
کارنامه جهاددانشگاهی در تولد ۴۴‌سالگی
برای اولین‌بار ۱۶‌مرداد ۱۳۵۹ بود که مقرر شد تا جهاد دانشگاهی به‌عنوان دومین سازمان بزرگ کشور، مجری اصلی اهداف انقلاب فرهنگی در سطح دانشگاه‌ها باشد.

بیش از ۴۵ سال از سالروز تأسیس سازمان جهاد دانشگاهی می‌گذرد. برای اولین‌بار ۱۶‌مرداد ۱۳۵۹ بود که مقرر شد تا جهاد دانشگاهی به‌عنوان دومین سازمان بزرگ کشور، مجری اصلی اهداف انقلاب فرهنگی در سطح دانشگاه‌ها باشد.

از آن زمان تاکنون، طبق مأموریت قانونی این نهاد، پنج چشم‌انداز راهبردی در عرصه‌های پژوهشی، آموزشی، نوآوری و تجاری‌سازی، فرهنگی و پزشکی در دستورکار بوده و امروزه بیش از شصت عضو هیئت‌علمی در قالب سه پژوهشکده و دو گروه پژوهشی در موضوعات مختلف فنی‌مهندسی، علوم انسانی، پزشکی و صنایع غذایی به ارائه دستاورد‌های کاربردی خود مشغول هستند. از ابتدای تأسیس سازمان جهاد دانشگاهی تاکنون، این نهاد همواره بر لبه دانش نوین و اقتضای فضای جوان‌گرایی حرکت کرده و اجرای طرح مبتکرانه آموزش‌های مجازی و غیرحضوری به‌صورت منسجم و هدفمند از جمله این موارد است. 

فضای تهدیدآمیز کرونا و مشکلاتی که در آن دوران ایجاد شد، زیرساخت آموزش‌های غیرحضوری را به‌شکلی سریع پیشرفت داد و کار را به جایی رساند که امروزه با‌وجود برطرف‌شدن این بلای فراگیر، جهاد دانشگاهی همچنان با ارائه بیش از ۲ هزار‌و ۳۴۰ دقیقه برنامه آموزشی برای ۳۲۰‌هزار مخاطب مجازی از‌جمله پیشتازان آموزش آنلاین در کشور محسوب می‌شود.

در حوزه آموزش با توجه به خلأ آموزش‌های مهارت‌محور برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، بیش از ۲۳۰ عنوان برنامه در قالب ۲۹۱ جلسه و ۶۴۳ ساعت آموزش برای ۶۴‌هزار فراگیر برگزار شده و تلاش بر این است تا با کشف و پرورش استعداد دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در همه حوزه‌ها، زمینه فعالیت مهارت‌محور آنها در محیط کار فراهم شود. 

در حوزه نوآوری، ساز‌و‌کاری تعریف شده تا محصولات کاربردی پژوهشگران جهاد دانشگاهی به بازار اتصال پیدا کند و بر‌همین‌اساس در سال گذشته دو نمونه دانش فنی ساخت و تولید در عرصه‌های صنعتی به فروش رسیده است. در حوزه پزشکی، رویکرد غالب در جهاد دانشگاهی ارائه خدمت بی‌واسطه به مردم است و نمونه بارز این خدمت را می‌توان در مراجعه بیش از ۳ هزار نفر به‌صورت روزانه به پنج مرکز درمانی بزرگ جهاد دانشگاهی مشاهده کرد.

این عزیزان، همان بیمارانی هستند که علاوه بر امور درمانی مرسوم از خدمات فناورانه در حوزه ژنتیک، درمان ناباروری، درمان سرطان‌ها و پزشکی‌هسته‌ای نیز بهره‌مند می‌شوند و شرایطی را رقم زده‌اند تا بتوان گفت جهاد دانشگاهی در خراسان رضوی، سال گذشته بیش از یک‌میلیون و ۲۰۰‌هزار خدمت در حوزه‌های مختلف به بیش از ۷۰۰‌هزار نفر از مردم ارائه کرده است. با توجه به شعار سال، امروزه توجه به گلوگاه‌های صنعتی و تعریف پروژه‌های تحقیقاتی اصلی‌ترین رویکرد جهاد دانشگاهی است.

به موازات پژوهش‌های کاربردی در حوزه‌های راهبردی استان نظیر بحران آب، امنیت صنایع غذایی، زیارت و گردشگری، سند آمایش سرزمینی خراسان رضوی و پیشبرد طرح‌های فناورانه همچون تولید مواد پیشرفته در حوزه‌های فنی مهندسی و ایمپلنت‌های متخلل دندانی در حوزه پزشکی، جهاد دانشگاهی امروزه از طرف معاونت علمی فناوری ریاست‌جمهوری به‌عنوان کارگزار اصلی اجرای قانون جهش دانش‌بنیان معرفی شده و این روند همچنان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->