سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

سه شنبه‌های افتتاح مدارس در ایستگاه چهلم | بهره‌برداری از کارگاه هنرستان کار و دانش امیرکبیر با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۳۶۱۰
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۱
سه شنبه‌های افتتاح مدارس در ایستگاه چهلم | بهره‌برداری از کارگاه هنرستان کار و دانش امیرکبیر با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال در مشهد
در استمرار اجرای طرح «سه شنبه‌های امید» با افتتاح و کلنگ‌زنی همزمان دو مدرسه در روز‌های سه شنبه هر هفته، این بار نوبت به کارگاه هنرستان کاردانش امیرکبیر در بلوار ۲۲ بهمن مشهد رسید تا در چهلمین هفته از اجرای این طرح، با حضور محسن داوری فرماندار مشهد و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی به بهره برداری برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار مشهد در حاشیه این مراسم اظهار کرد: این کارگاه، اولین کارگاه تخصصی هنرستانی حوزه خودرو در پایه تحصیلی دوازدهم با متراژ ۳۲۰ متر، ۲ طبقه و اعتبار ۴ میلیارد تومان است که در چارچوب برنامه «سه‌شنبه‌های امید» به بهره‌برداری می‌رسد.

 وی افزود: «مدرسه» یکی از کانون‌های تربیت و تعالی نسل آینده‌ساز کشور است که امروز حتی محکم‌تر و با توان بیشتر نسبت به روز‌های ابتدایی انقلاب، در راستای آرمان‌های خود حرکت می‌کند که این حاصل کادرسازی و پرورش فرزندانی است که در حال تحصیل هستند و همین‌ها پرچم نهضت را در دست گرفته‌اند. البته این یک واقعیت است که باید در کنار آموزش‌های تولیدی، مهارت‌هایی را به دانش آموزان آموزش بدهیم که آمیخته با پرورش خلاقیت فردی باشد.

داوری تصریح کرد: آموزش و پرورش منطقه تبادکان مشهد دارای جمعیت بالا، اثرگذار و نخبه بسیاری است و باید برنامه ریزی دقیقی منطبق بر این ویژگی‌ها صورت بگیرد. به همین دلیل طرح سه‌شنبه‌های افتتاح مدارس قرار است ادامه پیدا کند و در این راستا، ایام تابستان را بهترین فرصت برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام می‌دانیم تا با آغاز سال تحصیلی جدید، دانش‌آموزان بتوانند در فضا‌های جدیدالتأسیس به فراگیری مشغول شوند.

وی تأکید کرد: این جریان با قدرت بیشتری در این روز‌ها دنبال می‌شود تا ماه مهری پویاتر در پیش داشته باشیم. بر این اساس، سه‌شنبه‌های افتتاح را ادامه خواهیم داد تا عقب ماندگی را در حوزه کمبود مدارس جبران کنیم. امسال در شورای برنامه ریزی فرمانداری مشهد بیشترین بودجه شهرستان را برای ایجاد مدارس اختصاص داده‌ایم. همچنین برای هر ناحیه بودجه‌ای تعیین کرده‌ایم تا تجهیز مدارس صورت بگیرد.

در حاشیه این مراسم فرماندار مشهد مقدس به صورت چهره به چهره با جمعی از همشهریان در منطقه بلوار ۲۲ بهمن پیرامون مطالبات آنان دیدار و گفتگو کرد. پس از این مراسم نیز آیین کلنگ زنی دبیرستان فردوسی در خیابان رسالت ۱۲۲ با حضور فرماندار مشهد برگزار شد تا طبق برنامه اعلام‌شده، اواسط سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->