دست‌انداز سامان دهی دست فروش‌های جاده‌ای در جاده بهشت رضا (ع) آماده باش مناطق ۱۳ گانه شهرداری مشهد در پی هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند
سرخط خبرها

سه شنبه‌های افتتاح مدارس در ایستگاه چهلم | بهره‌برداری از کارگاه هنرستان کار و دانش امیرکبیر با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۳۶۱۰
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۱
سه شنبه‌های افتتاح مدارس در ایستگاه چهلم | بهره‌برداری از کارگاه هنرستان کار و دانش امیرکبیر با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال در مشهد
در استمرار اجرای طرح «سه شنبه‌های امید» با افتتاح و کلنگ‌زنی همزمان دو مدرسه در روز‌های سه شنبه هر هفته، این بار نوبت به کارگاه هنرستان کاردانش امیرکبیر در بلوار ۲۲ بهمن مشهد رسید تا در چهلمین هفته از اجرای این طرح، با حضور محسن داوری فرماندار مشهد و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی به بهره برداری برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار مشهد در حاشیه این مراسم اظهار کرد: این کارگاه، اولین کارگاه تخصصی هنرستانی حوزه خودرو در پایه تحصیلی دوازدهم با متراژ ۳۲۰ متر، ۲ طبقه و اعتبار ۴ میلیارد تومان است که در چارچوب برنامه «سه‌شنبه‌های امید» به بهره‌برداری می‌رسد.

 وی افزود: «مدرسه» یکی از کانون‌های تربیت و تعالی نسل آینده‌ساز کشور است که امروز حتی محکم‌تر و با توان بیشتر نسبت به روز‌های ابتدایی انقلاب، در راستای آرمان‌های خود حرکت می‌کند که این حاصل کادرسازی و پرورش فرزندانی است که در حال تحصیل هستند و همین‌ها پرچم نهضت را در دست گرفته‌اند. البته این یک واقعیت است که باید در کنار آموزش‌های تولیدی، مهارت‌هایی را به دانش آموزان آموزش بدهیم که آمیخته با پرورش خلاقیت فردی باشد.

داوری تصریح کرد: آموزش و پرورش منطقه تبادکان مشهد دارای جمعیت بالا، اثرگذار و نخبه بسیاری است و باید برنامه ریزی دقیقی منطبق بر این ویژگی‌ها صورت بگیرد. به همین دلیل طرح سه‌شنبه‌های افتتاح مدارس قرار است ادامه پیدا کند و در این راستا، ایام تابستان را بهترین فرصت برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام می‌دانیم تا با آغاز سال تحصیلی جدید، دانش‌آموزان بتوانند در فضا‌های جدیدالتأسیس به فراگیری مشغول شوند.

وی تأکید کرد: این جریان با قدرت بیشتری در این روز‌ها دنبال می‌شود تا ماه مهری پویاتر در پیش داشته باشیم. بر این اساس، سه‌شنبه‌های افتتاح را ادامه خواهیم داد تا عقب ماندگی را در حوزه کمبود مدارس جبران کنیم. امسال در شورای برنامه ریزی فرمانداری مشهد بیشترین بودجه شهرستان را برای ایجاد مدارس اختصاص داده‌ایم. همچنین برای هر ناحیه بودجه‌ای تعیین کرده‌ایم تا تجهیز مدارس صورت بگیرد.

در حاشیه این مراسم فرماندار مشهد مقدس به صورت چهره به چهره با جمعی از همشهریان در منطقه بلوار ۲۲ بهمن پیرامون مطالبات آنان دیدار و گفتگو کرد. پس از این مراسم نیز آیین کلنگ زنی دبیرستان فردوسی در خیابان رسالت ۱۲۲ با حضور فرماندار مشهد برگزار شد تا طبق برنامه اعلام‌شده، اواسط سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->