سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا: یک پهپاد و ۲ موشک بالستیک انصارالله یمن را منهدم کردیم

  • کد خبر: ۲۴۳۶۶۶
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۸
آمریکا: یک پهپاد و ۲ موشک بالستیک انصارالله یمن را منهدم کردیم
فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه مدعی شد حملات پهپادی و موشکی انصارالله یمن را خنثی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمریکا به عنوان بزرگترین حامی مالی، سیاسی، و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی از تمامی ابزارهایی که در اختیار دارد برای کمک به این رژیم استفاده می‌کند.

استقرار ناوهای آمریکایی در منطقه به منظور حمایت از تل آویو بخشی از این ابزارهاست.

بر این اساس، فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه موسوم به سنتکام مدعی مقابله با پهپادها و موشک‌ها شلیک شده از سوی انصارالله یمن شد.

سنتکام در این باره اعلام کرد: نیروهای ما موفق شدند یک پهپاد و نیز ۲ موشک بالستیک ضدکشتی شلیک شده از سوی جنبش انصارالله یمن را بر فراز دریای سرخ هدف قرار دهند.

این نهاد زمان دقیق وقوع این رخداد را اعلام نکرد.

تاکنون جنبش انصارالله یمن به ادعاهای مطرح شده از سوی سنتکام واکنشی نشان نداده است.

این جنبش از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون در راستای حمایت از فلسطینیان تحت محاصره اقدام به هدف قرار دادن کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و خلیج عدن کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->