سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است کمیته تخصصی توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان تشکیل می‌شود رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران هشدار اندیشکده آمریکایی درباره آغاز جنگ تجاری جهانی بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آیین افتتاح طرح کمربند سبز شهر تهران با حضور قالیباف برگزار شد | رئیس مجلس: اساس خدمات عمومی در شهرداری‌هاست واکنش سفیر دائم ایران در شورای حکام به دیدگاه‌های رژیم صهیونیستی درباره عدم اشاعه هسته‌ای پزشکیان: با کاشت درخت، اجازه ندهیم وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیست! آسوشیتدپرس گزارش داد: کودکان غزه در نتیجه سرما و کمبود دارو می‌میرند ترامپ به دنبال توافق معدنی بزرگ‌تری با اوکراین است حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در راس الناقوره لبنان رژیم صهیونیستی طرح کشورهای عربی برای بازسازی غزه را رد کرد رهبر انقلاب در مراسم روز درختکاری: نهضت ملی درختکاری جدی گرفته شود و ادامه یابد + فیلم و تصاویر حمله خونین در شهر خیبرپختونخوا پاکستان با ۴۰ نفر کشته و زخمی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آذربایجان دفاتر سازمان ملل و صلیب سرخ را تعطیل می‌کند طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها و انتخابات شهرداران اصلاح شد عراقچی: ایران امنیت خود را نمی‌خرد، بلکه می‌سازد کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی کاهش ساعت کاری کارکنان به تصویب مجلس رسید (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) دیدار الجولانی با عون و السیسی در قاهره (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیلی پنجشنبه‌ها تصویب شد | کدام دستگاه‌ها از تعطیلی پنجشنبه‌ها مستثنا شدند؟
سرخط خبرها

رئیس نمایندگی وزارت خارجه در مشهد: سیاست ایران کمک به کمتر شدن مشکلات مردم افغانستان است + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۳۷۵۸
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
رئیس نمایندگی وزارت خارجه در مشهد: سیاست ایران کمک به کمتر شدن مشکلات مردم افغانستان است + فیلم
رئیس نمایندگی وزارت خارجه در شمال شرق کشور در پاسخ به سؤالی درباره کنسولگری افغانستان در مشهد، اظهارداشت: سیاست ما کمک به کمتر شدن مشکلات مردم افغانستان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد معصومی‌فر، رئیس نمایندگی وزارت خارجه در شمال شرق کشور، در جریان بازدید از موسسه فرهنگی شهرآرا به مناسبت روز خبرنگار در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در رابطه با تغییراتی در کنسولگری افغانستان در مشهد اظهارداشت: سیاست جمهوری اسلامی ایران این است که صرف نظر از تحولات سیاسی که در افغانستان اتفاق می‌افتد، کمک کنیم که مردم افغانستان که در طول بیش از چهاردهه رنج‌ها و آلام متعددی را دیده‌اند و اکنون هم در شرایط سختی به لحاظ امنیتی و اقتصادی به سر می‌برند، مشکلات کمتری داشته باشند.

اینجا ببینید:

این دیپلمات با سابقه کشور ادامه داد: در همین راستا، علی رغم اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران هیات حاکمه افغانستان را به رسمیت نشناخته است، اما مراودات ما در حوزه‌های اقتصادی و تجاری ادامه دارد.

معصومی‌فر گفت: همچنین با توجه به جمعیت بسیار زیاد مهاجران در کشور، مشهد و خراسان نیازمند این هستند که خدمات کنسولی خود را از این نمایندگی سیاسی دریافت کنند.

او در ادامه با اشاره به اینکه در چهارچوب سیاست توسعه روابط همسایگی تصمیم بر این شده است که با همه کشور‌های همسایه رفت‌وآمد‌ها با سهولت بیشتری صورت بگیرد افزود: براین اساس ما با شماری از کشور‌ها به صورت دو جانبه لغو روادید کردیم.

رئیس نمایندگی وزارت خارجه در شمال شرق کشور تاکید کرد: از روز گذشته موافقتنامه لغو روادید دوجانبه با تاجیکستان اجرایی شده است. البته فعلا از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در تهران است و انشالا در آینده نزدیک برای مشهد هم برقرار خواهد شد؛ بنابراین از دیروز اتباع ایران و تاجیکستان بدون نیاز به ویزا می‌توانند، رفت‌وآمد کنند در همین رابطه با دیگر کشور‌ها هم در حال رایزنی هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در رابطه با روسیه هم ما لغو روادید داریم، البته در قالب تور‌های گروهی و از دی ماه سال گذشته با ۲۷ کشور جهان لغو روادید یکجانبه را اجرا کردیم که عمدتا کشور‌های حاشیه خلیج فارس است و کشور‌های شرق آسیا.

او ادامه داد: در ایام اربعین هم برای اتباع کشور‌های پاکستان و افغانستان لغو روادید شده است و اتباع این کشور‌ها از دیروز می‌توانند در صورت داشتن ویزای عراق ویزای دوبار ورود ایران را به صورت رایگان دریافت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->