رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف
سرخط خبرها

اطلاعیه دفتر حماس در تهران درباره برخی شایعات

  • کد خبر: ۲۴۳۸۳۳
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱
اطلاعیه دفتر حماس در تهران درباره برخی شایعات
دفتر حماس در تهران در اطلاعیه‌ای به برخی شایعات در پی شهادت شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی این جنبش در تهران پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر جنبش حماس در تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: متعاقب شهادت اسماعیل هنیه، همچون هر گونه حادثه سترگ و اسفناکی در فلسطین، دوباره بازار شایعه‌پراکنی داغ شد و شایعات مختلفی طی یک هفته اخیر منتشر شده است که به دلیل کثرت آنها مجال پرداختن به تک تک شان وجود ندارد. از جمله این شایعه‌ها انتشار مطالب انتسابی دروغین به نقل از «خالد قدومی» نماینده جنبش مقاومت اسلامی درباره چگونگی و عامل ترور است. 

حماس بیان کرد که «هر چند این شایعه‌های غیر اخلاقی ارزش تکذیب و پاسخ دادن را ندارد، اما دفتر این جنبش در تهران به اصرار برخی دوستداران این حرکت و آرمان فلسطین تاکید دارد که اظهارات انتسابی به ایشان درباره دخیل بودن شخصی موهوم به هیچ وجه صحت ندارد».

در این پیام آمده است: هر کسی کمترین آشنایی با حماس و فکر و اندیشه آن داشته باشد، تردیدی در مغرضانه و هدفمند بودن این شایعات و مردود بودن آنها به خود راه نمی‌دهد. در این میان، جای بسی تعجب و تاسف است که برخی نخبگان دانشگاهی و رسانه‌ای بدون کمترین تحقیقی درباره چنین شایعاتی اقدام به بازنشر آنها می‌کنند؛ البته دروغ بودن تعدادی از آنها همچون اظهارنظر انتسابی به نماینده حماس اظهر من الشمس است و نیازی هم به کنکاش و تحقیق زیادی ندارد.

این جنبش تاکید کرد: این شایعات مغرضانه و همچنین گزارش‌های دروغ برخی رسانه‌های معلوم الحال و وابسته به بنگاه سخن‌پراکنی رژیم صهیونیستی به زبان‌های دیگر درباره ثروت و ما یملک شهید هنیه در حالی است که شهادت ایشان و ۷۹ نفر از اعضای خانواده‌شان خط بطلانی بر دروغ‌های قبلی این شایعه‌پراکنان درباره زندگی متفاوت شهید هنیه و خانواده ایشان با مردم غزه بود. کل دارایی شهید هنیه منزلی در اردوگاه آوارگان الشاطی در نوار غزه بود که در جریان حملات دشمن صهیونیستی تخریب شد. 

در پایان این اطلاعیه آمده است: در حالی‌که موساد و اتاق فکر رسانه‌ای آن این چنین بی‌محابا در حال شایعه‌سازی و دروغ‌پردازی در میان ملت‌های دیگر با هدف کاستن از حساسیت و حمایت آنها از ملت فلسطین هستند که این شایعات در خود رسانه‌های عبری زبان در فلسطین اشغالی منتشر نمی‌شود و جایگاهی ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->