شامگاه دیروز حجتالاسلام حسن روحانی در سفری غیر رسمی برای زیارت بارگاه منور رضوی به مشهد آمد. این سفر در مسیر بازگشت رئیس جمهور از تاجیکستان برای چندساعت انجام شد.
رئیس جمهور که در دومین مرحله از سفر سهروزه خود به 2 کشور آسیایی به منظور شرکت در پنجمین کنفرانس تعامل و اعتمادسازی در آسیا (سیکا) به تاجیکستان سفر کرده بود، ساعاتی پیش دوشنبه را ترک کرد و پیش از رفتن به تهران، برای زیارت بارگاه امام رضا(ع) به مشهد آمد. در این سفر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، نیز رئیس جمهور را همراهی میکرد.
حجتالاسلام حسن روحانی پس از شرکت در نوزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در قرقیزستان، جمعه شب هفته گذشته بیشکک را به مقصد دوشنبه پایتخت تاجیکستان ترک کرد تا در پنجمین کنفرانس «تعادل و اعتمادسازی در آسیا (سیکا)» شرکت کند.
در این رویداد دیپلماتیک که روز شنبه 25 خردادماه اتفاق افتاد، سران کشورهای عضو کنفرانس سیکا با هدف بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل و موضوعات مهم منطقه آسیا در پایتخت تاجیکستان گردهم آمدند.
روسای جمهور ۱۲ کشور از جمله آذربایجان، بنگلادش، چین، جمهوری اسلامی ایران، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، سری لانکا، ترکمنستان و ازبکستان در پنجمین نشست کنفرانس تعامل و اعتمادسازی در آسیا (سیکا) شرکت میکنند. حجتالاسلام روحانی پس از شرکت در این کنفرانسها شامگاه دیروز به مشهد
آمد.