خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر
سرخط خبرها

تداوم آماده باش پلیس انگلیس برای مقابله با ناآرامی‌ها

  • کد خبر: ۲۴۴۰۶۰
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
تداوم آماده باش پلیس انگلیس برای مقابله با ناآرامی‌ها
نخست وزیر انگلیس با توجه به ناآرامی‌های چند روز اخیر در سراسر این کشور از نیرو‌های پلیس خواست همچنان در حالت آماده باش باقی بمانند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه "تاگس آنسایگر" سوئیس در مطلبی نوشت: پلیس بریتانیا باید پس ازخشونت‌ها و ناآرامی‌های راستگرایان افراطی در این کشور همچنان باید در حالت آماده باش قرار داشته باشد.

خبرگزاری انگلیسی پی، بی‌بی‌سی و روزنامه تایمز در گزارشی نوشتند که کایر استارمر، نخست وزیر انگلیس در جلسه تیم بحران کبرا، از پلیس خواست که در حالت آماده باش بماند. استارمر همچنین از اورژانس و سیستم قضایی تشکر کرد.

بیش از یک هفته است که خشونت‌ها و ناآرامی‌های گسترده‌ای بعد از حمله با سلاح سرد که منجر به کشته شدن سه کودک شد در سراسر انگلیس شکل گرفته است. معترضان به نیرو‌های امنیتی، پناهگاه‌های پناهجویان و مساجد حمله کردند. در جریان این درگیری‌ها خودرو‌ها و ساختمان‌ها به آتش کشیده شد و افسران پلیس مجروح شدند.

استارمر نیز حضور پررنگ پلیس و واکنش سریع قوه قضائیه را ضروری دانست. تاکنون حدود ۵۰۰ نفر در جریان این ناآرامی‌ها دستگیر شده‌اند. به گفته سرویس دادستانی تاج، حدود ۱۵۰ نفر متهم شده‌اند. محکومیت‌های اولیه گاهی به چندین سال حبس منجر می‌شد.

کایر استارمر در واقع می‌خواست به تعطیلات برود. مبارزات انتخاباتی که با پیروزی آشکار حزب کارگر او به پایان رسید، طاقت فرسا بود. اما استارمر مجبور شد تعطیلات خود را به تعویق بیاندازد - و در عوض کشورش را از وضعیت اضطراری آزاد کند.

نخست وزیر انگلیس این روز‌ها با ناآرامی‌هایی مواجه است که کشورش در بیش از یک دهه گذشته شاهد آن نبوده است. انگلیسی‌ها هنوز درک وقایع چند روز گذشته را دشوار می‌دانند.

این ناآرامی‌ها پس از آن آغاز شد که دوشنبه گذشته یک جوان ۱۷ ساله در یک مراسم در شهر ساحلی ساوتپورت در شمال انگلیس سه دختر را کشت و ده کودک را با چاقو به شدت مجروح کرد. سپس گزارشی دروغ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه عامل این حمله یک پناهجوی به زعم غربی‌ها اسلام گرای افراطی است. در واقع، این مرد در ولز به دنیا آمد، والدینش مسیحی هستند و اهل رواندا هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->