آمادگی ۱۰ کشور جهان برای اعزام نیروهای نظامی به اوکراین آیت الله علم الهدی: مشهد قلب فرهنگی و مذهبی کشور است | مبارزه با بی‌حجابی وظیفه همگانی است، نه صرفاً دستگاه قضایی نظام وظیفه برای مشمولان اعزامی پایه خدمتی شهریور ماه ۱۴۰۴ فراخوان صادر کرد نشست خبری روسای جمهور ایران و بلاروس: نتایج توافقات قطعا در آینده و در روند رو به رشد همکاری‌های فیمابین مشاهده خواهد شد پزشکیان: توافقات میان ایران و بلاروس را شخصاً پیگیری خواهم کرد بنت درباره افزایش تعداد مسلمان‌ها در اروپا و خطر آنها برای رژیم صهیونیستی هشدار داد کدام شهر و استان‌های کشور در روز شنبه یک شهریورماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ دادستان کل کشور مطرح کرد: خراسان رضوی پیشگام در امنیت قضائی | مفاسد اقتصادی بی‌وقفه رصد می‌شود ایران و بلاروس ۱۲ سند همکاری و ۱ بیانیه مشترک امضا کردند ویتکاف از درخواست ترامپ برای توقف فوری جنگ در غزه خبرداد وزیر کشور: اقدامات اجرایی برای پذیرایی از زائران دهه پایانی ماه صفر در سطح ملی صورت می‌گیرد وال استریت ژورنال آینده سیاسی ایلان ماسک را رازآلود دانست واکنش سخنگوی دولت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران دیدار فرستاده آمریکا با رهبر دروزی‌های اسرائیل در فرانسه یونیسف: هرماه ۴۰ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند دادستان جدید عمومی‌ و انقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل‌ و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است علت اختلال GPS از سوی وزیر ارتباطات عنوان شد سخنگوی قوه قضاییه: آشفتگی اخیر در بازار خودرو متوجه وزارت صمت است | در حوزه رمزارز با خلا قانونی گسترده‌ای روبه‌رو هستیم جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد | تا پایان سال ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد
سرخط خبرها

اعزام ۲۰ هزار نیروی کمکی به ماموریت اربعین ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۴۱۳۱
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۴
اعزام ۲۰ هزار نیروی کمکی به ماموریت اربعین ۱۴۰۳
فرمانده کل انتظامی کشور از اعزام ۲۰ هزار نیروی کمکی به ماموریت اربعین خبر داد و گفت: ایستایی زائران در عبور از مرز به چهار ثانیه رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان عصر جمعه در قرارگاه فرعی اربعین حسینی در جمع خبرنگاران در مرز چذابه اظهار کرد: خوشحال هستیم که اقدامات شما اثربخش، خوب، به‌موقع و به‌هنگام تا به اینجا بوده است.

وی با تاکید بر تکریم زائران، افزود: مرز چذابه یکی از مرزهای منحصر به فرد است که اتباع خارجه و هم‌وطنان ایرانی از آن عبور می‌کنند که در نتیجه باید در خدمات‌دهی مراقبت بیشتری انجام شود.

فرمانده کل انتظامی کشور بیان کرد: ماموران پرتلاش و زحمت‌کش که در این ماموریت هستید در لحظاتی که خیلی خسته و آفتاب زده می شوید راز و نیاز با خدا و حضرت اباعبدالله الحسین(ع) داشته باشید که برای دنیا و آخرت ثبت می‌شود.

افزایش ۱۷ درصدی سفرهای اربعین | ایستایی ۴ ثانیه‌ای زائران در مرزها

سردار رادان در حاشیه بازدید از پایانه مرزی چذابه در گفت و گوی زنده تلویزیونی نیز گفت: در مرزهای مهران، شلمچه و چذابه از اول محرم تاکنون نسبت به بازه زمانی سال گذشته افزایش ۱۷ درصدی زائران حسینی را داشتیم.

وی ادامه داد: از اول صفر تا شب گذشته در مرز مهران بیش از ۳۰ درصد افزایش سفر نسبت به سال گذشته شاهد بودیم و در مرز شلمچه و چذابه هم نسبت به ماه محرم و صفر سال گذشته بازهم افزایش سفر داشتیم.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: همه دستگاه‌های خدماتی بطور کامل در اینجا در خدمت زائران هستند تا بتوانند سهولت سفر را برای آنان فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه اتباع برای شرکت در مراسم اربعین حسینی باید از مرز چذابه عبور کنند، گفت: تا به امروز حدود سه هزار نفر از اتباع از این پایانه مرزی عبور کردند.

سردار رادان افزود: همه‌ سامانه ها در مرزها برقرار است و زائران در کسرهایی از چهار ثانیه می‌توانند با تحویل گذرنامه از مرزها عبور کنند.

سردار رادان با اشاره به اینکه سال گذشته در همه‌ مرزها قرارگاهی برای مرکز فرماندهی تعیین شد، عنوان کرد: این ساختمان‌ها ویژگی خاص خود را دارند و در همه مرزها با امکانات رفاهی که دارند برای هدایت و در مسیر زائرین بنا شده تا حجم بیشتری از مردم که تمایل به ایستایی در آنجا را دارند از این امکانات رفاهی استفاده کنند.

اعزام ۲۰ هزار نیروی کمکی به ماموریت اربعین

فرمانده کل انتظامی در حاشیه بازدید از پایانه مرزی چذابه نیز اظهار داشت: استقبالی که مردم همانند گذشته برای ماه صفر و زیارت آقا اباعبدالله الحسین در اربعین حسینی انجام دادند در ایام محرم نسبت به ماه محرم سال گذشته تعداد زائران در مرزهای کشور بالغ بر ۱۷ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: از روز اول ماه صفر سال‌جاری تا به امروز نسبت به مدت مشابه سال گذشته در مرز مهران افزایش ۳۰ درصدی و در مرزهای شلمچه و چذابه شاهد افزایش ۳۴ درصدی تردد را تجربه کردیم.

سردار رادان یادآور شد: با توجه به حجم درخواست کننده گذرنامه‌ها که گذرنامه زیارتی آن معمولاً نشان دهنده ۱۰۰ درصد آن‌ها برای سفر اربعینی است چنین پیش بینی می‌شد که عدد زائران احتمالاً نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند و افزایش تا به امروزی این پیش بینی را درست نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: امسال همکاران من در مرزبانی و انتظامی، یگان‌های ویژه و پلیس‌های تخصصی در مرزهای هفتگانه و مرز آبی که امسال باز شده است، به کمک آمدند.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور عنوان کرد: نزدیک به ۲۰ هزار نفر نیروی کمکی در قالب سه هزار گشت اضافه‌تر از گشت‌هایی که قبلاً بوده به کمک مرزبانان و همکاران انتظامی در مرزها آمده‌اند.

وی ادامه داد: امسال همانند سال گذشته با یک مقدار تفاوت کمتر یعنی سال گذشته تجربه پنج ثانیه‌ای ایستای و امسال به چهار ثانیه رسیده که این در تسهیل حرکت زائران کمک کرده است.

فرمانده کل انتظامی کشور با توصیه به زائران که در برگشت استراحت کافی داشته باشند و در رانندگی عجله نکنند، گفت: هوای مناطق مهران، شلمچه و چذابه به شدت گرم است مردم که با خودروهای شخصی به مرزها مراجعه می‌کنند و آن‌ها را پارکینگ‌های مشخص پارک می‌کنند مواد اشتعال‌زا و اسپره‌های ضدعفونی کننده داخل خودروهای آنها نباشد.

وی با بیان اینکه در مرزها به هیچ عنوان گذرنامه صادر نمی‌شود، تاکید کرد: اتباع خارجه مجاز با استفاده از دفاتر خادم و اتباع دیگر با ویزای عراق که از کشورشان اخذ شده می‌توانند به مرزها مراجعه کنند.

سردار رادان بیان کرد: اگر اتباع غیر مجاز به مرزها مراجعه کنند حتماً دستگیر و به برای طرد به اردوگاه‌ها منتقل می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->