پزشکیان: با شعار دادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله ارتش سوریه به مقر تروریست‌ها (۲۰ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۴۳۱۴
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۶
حمله ارتش سوریه به مقر تروریست‌ها (۲۰ مرداد ۱۴۰۳)
وزارت دفاع سوریه اعلام کرد یگان‌هایی از ارتش این کشور مقر‌های تروریست‌ها را در حومه غربی استان حلب هدف قرار داده و تعدادی پهپاد انتحاری را در حومه ادلب و خودروی نظامی را در حومه شمالی حماه منهدم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، تلویزیون رسمی سوریه گزارش کرد، وزارت دفاع این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد پس از تعقیب و پیگیری دقیق تحرکات تروریست‌ها و اماکن استقرار آنها، یگانی از نیرو‌های مسلح فعال در حومه غربی حلب، مقر‌های تروریست‌ها را هنگام گردهمایی آنها برای آمادگی جهت حمله به پایگاه‌های نظامی سوریه هدف قرار داد و تعداد زیادی از این تروریست‌ها کشته و زخمی شدند.

وزارت دفاع سوریه در پایان بیانیه اعلام کرد، یگان‌های ارتش که در حومه ادلب انجام وظیفه می‌کنند با حمله تروریستی تعدادی از پهپاد‌های انتحاری مقابله کرده و توانستند پنج فروند پهپاد را منهدم و ساقط کنند و مانع از رسیدن آنها اهدافشان شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->