جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر دفاع آمریکا دستور اعزام زیردریایی هسته‌ای خود به خاورمیانه را صادر کرد

  • کد خبر: ۲۴۴۶۸۳
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
وزیر دفاع آمریکا دستور اعزام زیردریایی هسته‌ای خود به خاورمیانه را صادر کرد
در حالی که منطقه برای عملیات ایران و گروه‌های مقاومت پس از ترور شهید «اسماعیل هنیه» به دست صهیونیست‌ها آماده می‌شود، پنتاگون اعلام کرد، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا دستور استقرار یک زیردریایی اتمی با موشک هدایت‌شونده در منطقه را صادر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «یواس‌اس جورجیا» یک زیردریایی هسته‌ای است که از ماه ژوئیه در دریای مدیترانه حضور دارد و پنتاگون در رسانه‌های اجتماعی در یک اقدام بی‌سابقه، استقرار این زیردریایی را به صورت علنی اعلام کرده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، پنتاگون در بیانیه‌ای پس از گفت‌وگوی آستین با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، اعلام کرد وزیر دفاع آمریکا به گروه ضربتی «آبراهام لینکلن» دستور داده است تا استقرار خود را در منطقه تسریع کند.

در این بیانیه همچنین آمده است: «ژنرال آستین بر تعهد ایالات متحده به برداشتن هر گام ممکن برای دفاع از اسرائیل تاکید و به تقویت موقعیت و توانایی‌های نظامی آمریکا در سراسر خاورمیانه با توجه به تشدید تنش‌های منطقه‌ای اشاره کرد.»

ارتش ایالات متحده پیشتر گفته بود که جنگنده‌ها و ناو‌های نیروی دریایی بیشتری را در منطقه مستقر خواهد کرد، زیرا واشنگتن به دنبال حفاظت از رژیم صهیونیستی است.

شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس ۳۱ ژوئیه در تهران به دست رژیم صهیونیستی ترور شد. مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شدند طبق برآورد‌ها و داده‌ها، پاسخ ایران به ترور شهید هنیه محدود بوده و منجر به جنگی فراگیر نخواهد شد. رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان امنیتی این رژیم مدعی شد: «ایران در حال نزدیک شدن به تصمیم‌گیری درباره حمله مستقیم از خاک خود به اسرائیل است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->