زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابطحی: نقدها از کابینه پیشنهادی پزشکیان منصفانه نیست

  • کد خبر: ۲۴۵۰۷۹
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
ابطحی: نقدها از کابینه پیشنهادی پزشکیان منصفانه نیست
یک فعال اصلاح‌طلب با اشاره به نقدهای مطرح در مورد کابینه پیشنهادی رئیس‌جمهور به مجلس گفت: بدنه اصلی کابینه افرادی هستند که کاملا مناسب و همسو با دیدگاه‌های آقای پزشکیان هستند. بسیاری از انتقادهایی که پیش از شروع کار کابینه مطرح می‌شود، منصفانه نیست؛ باید منتظر بود و عملکرد این افراد را دید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید محمدعلی ابطحی به تشریح دیدگاه‌های خود در مورد ترکیب و فرآیند انتخاب کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم پرداخت.

ابطحی درخصوص ترکیب گزینه‌های کابینه و این سوال که این مجموعه تا چه حد می‌تواند شعارهای رئیس‌جمهور را محقق کند، گفت: من در مجموع کابینه را کابینه خوبی ارزیابی می‌کنم و معتقدم می‌تواند به شعارهایی که آقای پزشکیان در دوران انتخابات مطرح کرد کمک کند.

ابطحی با اشاره به نقدهای برخی از هواداران و افرادی که به دکتر پزشکیان رأی دادند نسبت به معرفی بعضی از گزینه‌ها برای وزارت، اظهار داشت: بالاخره آقای پزشکیان آمده برای این‌که بتواند یک فضای همکاری در کشور ایجاد کند و همه را زیر پرچم انقلاب نگه دارد، از این‌رو این طیف از هواداران ایشان باید به این امر توجه داشته باشند. از طرفی افرادی که در دوره انتخابات دیدگاه‌های خودشان را عرضه کردند و علی‌رغم تلاش‌هایی که کردند رأی نیاوردند نیز باید بپذیرند که این تفکر رأی نیاورد، بنابراین آن‌ها هم باید به نگاهی که آقای پزشکیان دارد تن بدهند.

وی تصریح کرد: از نقدهایی که مطرح است می‌توان فهمید در کابینه‌ نگاه منتقدان هم به میزان زیادی لحاظ شده و این وظیفه مجلس را بیشتر می‌کند که در شرایطی که هواداران پزشکیان او را مورد نقد قرار داده‌اند، با دادن رأی اعتماد به دولت کمک کنند تا سریع‌تر کار خودش را آغاز کند.

بیش از ۹۰ درصد افراد کابینه با نگاه تخصصی انتخاب شدند

این فعال سیاسی در مورد میزان لحاظ تخصص‌گرایی در فهرست پیشنهادی رئیس‌جمهور و نیز این سوال که با این ترکیب تعامل دولت چهاردهم با بخش‌های دیگر نظام را چگونه ارزیابی می‌کند، ابراز داشت: به لحاظ تخصص‌گرایی می‌توان گفت بیش از ۹۰ درصد افراد با نگاه تخصصی انتخاب شده‌اند، چه آنهایی که در فرآیند شورای راهبری انتخاب شده‌اند، چه افرادی که خودِ آقای رئیس‌جمهور آن‌ها را انتخاب کرده است، در کل رنگ تخصص در فضای کابینه پررنگ است و اکثر افرادی که معرفی شدند تخصص مرتبط دارند. هم‌چنین با ترکیبی که انتخاب شده، و تقریبا همه افرادی که امکان داشته زیر چتر آقای پزشکیان -و نه رقبای ایشان- جمع شوند در این کابینه حضور دارند، می‌توان امید داشت تعامل خوبی در فضای کشور ایجاد شود.

چهره افراطی در کابینه نمی‌بینم

وی با بیان این‌که من چهره افراطی در کابینه نمی‌بینم، افزود: وقتی افراطی‌ها در کابینه نباشند می‌توان به تعامل بین دستگاه‌ها و آرامش فضای کشور امیدوار بود.

ابطحی در پاسخ به سؤالی درخصوص موجه بودن طرح نقدها پیش از شروع به کار کابینه، عنوان کرد: من هم با این حجم از انتقادها که انصافا بعضی از آن‌ها غیرمنصفانه هم هست موافق نیستم. من با این حجم از مخالفت‌ها در شرایطی که هنوز کار شروع نشده موافق نیستم. درواقع این نظریات بر اساس یکسری توهمات مطرح می شود، بایستی عملکرد افراد را دید بعد اظهارنظر کرد.

این فعال اصلاح‌طلب با بیان این‌که اگر دلایل انتخاب هر کدام از افرادی که انتخاب شده و مورد نقد قرار گرفته‌اند بررسی شود و بحران ها و مشکلاتی را که این افراد می‌توانند حل و فصل کنند مورد توجه قرار گیرد معلوم می‌شود بسیاری از این انتقادها وارد نیست، خاطرنشان کرد: هم‌چنان که وزیر اطلاعات دولت سیزدهم زمانی که آقای رئیسی وی را انتخاب کرد از جانب افراطیون اصول‌گرا مورد نقد شدید قرار گرفت از نظر سیاسی برای جلوگیری از افراطی‌گری در داخل تلاش کرد، حضور وی در کابینه چهاردهم نیز می‌تواند شرایط امنیتی را پایدار نگه دارد.

وی در خاتمه تأکید کرد: در کل بدنه اصلی کابینه افرادی هستند که کاملا مناسب و همسو با دیدگاه‌های آقای پزشکیان هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->