ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد
سرخط خبرها

ابراز نگرانی پنتاگون از روابط روسیه با ایران، چین و کره شمالی

  • کد خبر: ۲۴۵۱۱۲
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
ابراز نگرانی پنتاگون از روابط روسیه با ایران، چین و کره شمالی
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در یک نشست خبری با تکرار ادعا‌های این کشور درباره روابط دفاعی روسیه با شرکا و متحدان خود از جمله ایران، گفت که پنتاگون این روابط را به دقت رصد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پنتاگون گفت که به دقت، همکاری تسلیحاتی میان روسیه با کره شمالی، چین و ایران را رصد می‌کند.

روزنامه پراودا با انتشار این مطلب گزارش داد: «پت رایدر» سخنگوی پنتاگون در یک نشست خبری در ۱۳ اوت در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا واشنگتن نگران همکاری رو به افزایش میان کره شمالی با روسیه، همچنین میان ایران و چین با روسیه، به ویژه با توجه به مشارکت این کشور‌ها در نمایشگاه بین‌المللی فنی-نظامی «Army ۲۰۲۴» در مسکو دارد، گفت: ما این روابط را به دقت رصد می‌کنیم و نگرانی‌هایی داریم، به ویژه از این جهت که روسیه به دنبال تامین تسلیحات و مهمات از این کشور‌ها برای پشتیبانی جنگ آن در اوکراین است. بنابراین، این موضوعی است که ما به دقت، به رصد آن ادامه خواهیم داد.

پیشتر، کاخ سفید گفته بود همکاری نظامی روسیه با کره شمالی، نه‌تن‌ها برای اوکراین، بلکه برای کشور‌های حاشیه اقیانوس آرام خطرناک است.وزارت امور خارجه آمریکا نیز با ادعای حمایت تسلیحاتی ایران از روسیه در جنگ اوکراین، گفته بود که آماده است در صورت عرضه موشک‌های بالستیک از سوی ایران به روسیه، با متحدانش اقدامی در این باره انجام دهد.

خبرگزاری رویترز در گزارشی مطرح کرده بود که سرویس‌های اطلاعاتی اروپا بر این باورند ایران ممکن است به زودی، «صدها» موشک بالستیک کوتاه برد در اختیار روسیه قرار دهد.

دولت آمریکا ادعای ارائه پهپاد‌های جنگی ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را مطرح کرده است.

این در حالی است که مقامات ایران با رد این ادعا گفته‌اند همکاری‌های نظامی ایران و روسیه در چارچوب روابط دفاعی ۲ کشور است و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.

ایران تاکید کرده است، برخلاف متحدان غربی اوکراین که آشکارا، به مداخله نظامی در جنگ اوکراین می‌پردازند و از کی‌یف حمایت تسلیحاتی و مالی می‌کنند، از هیچ یک از طرفین جنگ و از گزینه جنگ، به طور کلی حمایت نمی‌کند.

مقامات ایران آمادگی خود برای میانجیگری میان طرفین جنگ به منظور تسهیل روند مذاکرات صلح و یافتن راهکاری سیاسی برای حل‌وفصل این مناقشه را اعلام کرده‌اند.

مسکو نیز در واکنش به ادعا‌های غرب مبنی بر تلاش آن برای واردات تسلیحات از شرکای خود به منظور استفاده در جنگ اوکراین گفته است که برخلاف کی‎یف که به محموله‌های تسلیحات و مهمات متحدان خود وابسته است، برای پیش‌برد برنامه‌های خود در این جنگ بر ظرفیت صنایع نظامی داخلی متکی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->