آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز نگرانی پنتاگون از روابط روسیه با ایران، چین و کره شمالی

  • کد خبر: ۲۴۵۱۱۲
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
ابراز نگرانی پنتاگون از روابط روسیه با ایران، چین و کره شمالی
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در یک نشست خبری با تکرار ادعا‌های این کشور درباره روابط دفاعی روسیه با شرکا و متحدان خود از جمله ایران، گفت که پنتاگون این روابط را به دقت رصد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پنتاگون گفت که به دقت، همکاری تسلیحاتی میان روسیه با کره شمالی، چین و ایران را رصد می‌کند.

روزنامه پراودا با انتشار این مطلب گزارش داد: «پت رایدر» سخنگوی پنتاگون در یک نشست خبری در ۱۳ اوت در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا واشنگتن نگران همکاری رو به افزایش میان کره شمالی با روسیه، همچنین میان ایران و چین با روسیه، به ویژه با توجه به مشارکت این کشور‌ها در نمایشگاه بین‌المللی فنی-نظامی «Army ۲۰۲۴» در مسکو دارد، گفت: ما این روابط را به دقت رصد می‌کنیم و نگرانی‌هایی داریم، به ویژه از این جهت که روسیه به دنبال تامین تسلیحات و مهمات از این کشور‌ها برای پشتیبانی جنگ آن در اوکراین است. بنابراین، این موضوعی است که ما به دقت، به رصد آن ادامه خواهیم داد.

پیشتر، کاخ سفید گفته بود همکاری نظامی روسیه با کره شمالی، نه‌تن‌ها برای اوکراین، بلکه برای کشور‌های حاشیه اقیانوس آرام خطرناک است.وزارت امور خارجه آمریکا نیز با ادعای حمایت تسلیحاتی ایران از روسیه در جنگ اوکراین، گفته بود که آماده است در صورت عرضه موشک‌های بالستیک از سوی ایران به روسیه، با متحدانش اقدامی در این باره انجام دهد.

خبرگزاری رویترز در گزارشی مطرح کرده بود که سرویس‌های اطلاعاتی اروپا بر این باورند ایران ممکن است به زودی، «صدها» موشک بالستیک کوتاه برد در اختیار روسیه قرار دهد.

دولت آمریکا ادعای ارائه پهپاد‌های جنگی ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را مطرح کرده است.

این در حالی است که مقامات ایران با رد این ادعا گفته‌اند همکاری‌های نظامی ایران و روسیه در چارچوب روابط دفاعی ۲ کشور است و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.

ایران تاکید کرده است، برخلاف متحدان غربی اوکراین که آشکارا، به مداخله نظامی در جنگ اوکراین می‌پردازند و از کی‌یف حمایت تسلیحاتی و مالی می‌کنند، از هیچ یک از طرفین جنگ و از گزینه جنگ، به طور کلی حمایت نمی‌کند.

مقامات ایران آمادگی خود برای میانجیگری میان طرفین جنگ به منظور تسهیل روند مذاکرات صلح و یافتن راهکاری سیاسی برای حل‌وفصل این مناقشه را اعلام کرده‌اند.

مسکو نیز در واکنش به ادعا‌های غرب مبنی بر تلاش آن برای واردات تسلیحات از شرکای خود به منظور استفاده در جنگ اوکراین گفته است که برخلاف کی‎یف که به محموله‌های تسلیحات و مهمات متحدان خود وابسته است، برای پیش‌برد برنامه‌های خود در این جنگ بر ظرفیت صنایع نظامی داخلی متکی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->