مدارس پنج شهرستان در سیستان و بلوچستان فردا (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن
سرخط خبرها
مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران:

توزیع ۷۵هزار بسته بهداشتی بین جانبازان برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۴۵۶۸
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵
توزیع ۷۵هزار بسته بهداشتی بین جانبازان برای مقابله با کرونا
مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران از توزیع ۷۵ هزار بسته بهداشتی بین جانبازان و گروه‌های در معرض خطر و آسیب‌پذیر ایثارگران در کشور خبر داد و گفت: توزیع این بسته‌ها و اقلام بهداشتی همچنان ادامه دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسماعیل علی پور با اشاره به اقدامات انجام شده توسط بنیاد در خصوص بیماری کرونا گفت: از جمله اولین اقدامات صورت گرفته می‌توان به تشکیل کمیته پیشگیری با مشارکت معاونت‌ها و مراکز ستادی بنیاد قبل از انتشار کشوری ویروس کرونا یاد کرد. تشکیل کارگروه تخصصی پیشگیری با حضور ادارات کل تخصصی و اداره کل درمان و توان‌بخشی معاونت بهداشت و درمان برای برنامه‌ریزی و تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با کرونا ویروس قبل از اپیدمی کشوری و ابلاغ دستورالعمل‌های بهداشت و پیشگیری به مبادی ستادی و کشوری از دیگر اقدامات مهمی بود که در این زمینه صورت گرفت.
وی با بیان اینکه پیامک‌های آموزشی بهداشت و پیشگیری به تمامی ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قبل از انتشار کشوری ویروس کرونا ارسال شده است افزود: تاکنون ۷۵ هزار بسته بهداشتی بین جانبازان و گروه‌های در معرض خطر و آسیب‌پذیر ایثارگران در سراسر کشور توزیع شده است و این کار همچنان در حال انجام است.
علی پور افزود: تخصیص و توزیع استانی اعتبار به مبلغ ۳۵ میلیارد ریال جهت اقدامات لازم برای پیشگیری از شیوع کرونا، جمع‌آوری و پایش هفتگی آمار و اطلاعات ایثارگران مبتلا و فوتی، همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به منظور غربالگری افراد پر ریسک ایثارگران و تعامل با وزارت بهداشت و سایر مبادی ذیربط و ابلاغ و اجرای دستورالعمل‌های صادره از سوی این وزارتخانه از دیگر اقدامات صورت گرفته در خصوص شیوع بیماری کرونا است.

مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: تعیین بیمارستان‌های ساسان و شهید مصطفی خمینی به عنوان مرکز درمانی کرونا و کمک به تأمین اقلام بهداشتی و درمانی این مراکز، تهیه و ارسال بسته‌های آموزشی در خصوص نحوه مراقبت‌های اولیه و پیشگیری، آموزش کارکنان برای بهداشت فردی و به صورت ویژه برای تعامل با ایثارگران و تعامل ویژه با دانشگاه‌های علوم پزشکی به عنوان مراکز فرماندهی مبارزه با ویروس کرونا در استان‌ها سایر اقدامات انجام شده در راستای مقابله با بیماری کرونا در بین جامعه معزز ایثارگری است.

کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (سه شنبه) اعلام کرد: تاکنون ۸۴ هزار و ۸۰۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۸۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵ هزار و ۲۹۷ نفر رسید.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->