اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

لوکاس لیما جدیدترین گزینه پرسپولیس برای دفاع چپ

  • کد خبر: ۲۴۵۷۰۷
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
لوکاس لیما جدیدترین گزینه پرسپولیس برای دفاع چپ
در صورتی که باشگاه پوشکاش مجارستان با جدایی ژولت ناج مخالفت کند، باشگاه پرسپولیس با گزینه برزیلی خود به توافق خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، همان طور که در خبر‌ها داشتیم، امروز جلسه مهمی در باشگاه پوشکاش مجارستان در مورد انتقال ژولت ناج به پرسپولیس و صدور رضایت نامه او برگزار خواهد شد. در صورتی که مدیران این باشگاه مجارستانی با انتقال ناج موافقت کنند، جذب او قطعی خواهد بود و در صورتی که باشگاه پوشکاش باز هم از باشگاه پرسپولیس وقت بخواهد آن وقت است که سرخ پوشان به سراغ گزینه دیگر خود خواهند رفت؛ یک گزینه برزیلی با نام لوکاس لیما.
نام لیما چند روزی است که مطرح شده و مذاکرات با او هم پیش رفته، اما با توجه به شرایط ژولت ناج و خواست هواداران پرسپولیس برای جذب او، باشگاه تا به امروز صبر کرد.

اما به نظر می‌رسد مدیرعامل پرسپولیس دیگر نمی‌خواهد بیش از این برای ژولت ناج زمان از دست بدهد و به همین دلیل در صورت مخالفت باشگاه پوشکاش به سراغ این مدافع برزیلی خواهد رفت. لوکاس لیما در تیم باشاک شهیر ترکیه توپ می‌زند و با داشتن قرارداد به واسطه بند فسخ قادر به جدایی از این تیم ترکیه‌ای است. حال باید منتظر بود و دید در نهایت کدامیک از این دو بازیکن برای فصل پیش رو پیراهن سرخ پرسپولیس را به تن خواهد کرد.

در این شکی نیست که با توجه به درخشش ژولت ناج که این روز‌ها به عنوان مدافع – وینگر چپ دائما در حال گلزنی است، هواداران پرسپولیس تمایل بیشتری به جذب او داشته باشند، اما از سوی دیگر فشاری که در فضای مجازی برای جذب دفاع چپ روی مجموعه تیمی پرسپولیس ایجاد شده، باعث می‌شود تا پرسپولیس بیش از این برای پر کردن تنها جای خالی که در تیم وجود دارد، زمان از دست ندهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->