نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است
سرخط خبرها

مجلس در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی نگاه سیاسی را کنار بگذارد

  • کد خبر: ۲۴۵۸۲۰
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
مجلس در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی نگاه سیاسی را کنار بگذارد
یک عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری تاکید کرد: در شرایطی که رئیس جمهور به شیوه اخلاق مدارانه به وعده های خود عمل کرده است انتظار می رود مجلس نیز در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی نگاه سیاسی را کنار بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ داریوش قنبری با اشاره به ضرورت کمک مجلس به رئیس جمهور برای تشکیل دولت وفاق ملی، بیان کرد: آقای پزشکیان از ابتدا تلاش کرد تا یک دولت فراجناحی تشکیل دهد. آقای  پزشکیان حتی مخالفان خود را نیز به عنوان وزیر انتخاب کرده و به مجلس معرفی کرده است. این دید فراجناحی رئیس جمهور را نشان می دهد. در جریان رقابت های انتخاباتی نیز رئیس جمهور اعلام کرده بود که قصد دارد از دعواهای جناحی عبور کند و قصد دارد با نوعی وفاق کشور را اداره کند.

وی اظهار کرد: رئیس جمهور با همین نگاه وزرایی را از طیف ها و جریان های مختلف سیاسی انتخاب کرده و به مجلس معرفی کرده است. نصف وزرایی که به مجلس معرفی شده اند از لحاظ فکری با رئیس جمهور همراه نبودند. حتی شاید به رئیس جمهور رای هم نداده اند، اما رئیس جمهور با تکیه بر همان وعده انتخاباتی یعنی تشکیل دولت وفاق ملی این افراد را انتخاب و به مجلس معرفی کرده است.

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری در ادامه تصریح کرد: ساختار مجلس نیز امروز به نحوی است که طیفی که امروز در مجلس در راس قدرت است به لحاظ فکری سنخیتی با رئیس جمهور ندارد. این نگرانی امروز وجود دارد که نمایندگانی که با رئیس جمهور همسو نیستند، به آن دسته از وزرایی که با آنان از لحاظ فکری همسو هستند رای دهند اما به وزرایی که همفکر با رئیس جمهور هستند رای ندهند. این در واقع یکی از نگرانی های موجود است. اگر این اتفاق بیافتد مجلس یک کار غیر اخلاقی انجام داده است. در شرایطی که رئیس جمهور به شیوه اخلاق مدارانه به وعده های خود عمل کرده و حرمت جریان مقابل را  را نگه داشته و در کابینه از آنان استفاده کرده است، اگر طیف مقابل این رفتار را داشته باشند، اقدامی غیر اخلاقی است.

وی در ادامه تاکید کرد: اگر نمایندگان مجلس به وزرایی که همسو با رئیس جمهور بوده، رای ندهند به نوعی نامردی کرده اند. انتظار می رود که مجلس نگاه سیاسی را در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی کنار بگذارد و با نگاه به حل مسائل مهم کشور کمک کند تا کابینه رئیس جمهور هرچه سریع تر تشکیل شود، رئیس جمهور نیز بتواند به وعده هایی که به مردم داده عمل کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->