بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

احتمال غیبت بلانکو در هفته دوم قوت گرفت

  • کد خبر: ۲۴۵۸۲۸
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
احتمال غیبت بلانکو در هفته دوم قوت گرفت
احتمال دارد گوستاوو بلانکو، مهاجم آرژانتینی استقلال در بازی هفته دوم تیمش مقابل ملوان نیز غایب باشد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، اختلاف بلانکو و مسئولان استقلال همچنان بر سر ثبت قرارداد این بازیکن ادامه دارد و این ماجرا حتی باعث شد تا مهاجم آرژانتینی بازی مقابل شمس آذر در هفته اول لیگ برتر را هم از دست بدهد.

داستان قرارداد بلانکو به زمان مدیریت علی خطیر برمی‌گردد؛ جایی که او قرارداد این مهاجم را عوض کرد و مبلغ آن را افزایش داد، اما حالا بعد از رفتن مدیر سابق از استقلال، مسئولان جدید این قرارداد را قبول نکرده و حاضر به ثبت آن نمی‌شوند چرا که در صورت این توافق، رقم قرارداد بلانکو از سقف بودجه درنظر گرفته شده بیشتر شده و موجب دردسر استقلالی‌ها می‌شود.

 از طرفی هم بلانکو حاضر نمی‌شود قراردادی با رقم پایین‌تر امضا کند و همین اختلافات باعث شده تا او در بلاتکلیف قرار بگیرد.

در حالی که او هفته اول لیگ را به‌خاطر عدم ثبت قراردادش از دست داد، حالا با ادامه پیدا کردن این اختلافات ممکن است در بازی مقابل ملوان بندرانزلی هم غایب باشد. در چنین شرایطی مسئولان استقلال ممکن است با ادامه غیبت‌های بلانکو به شدت از سوی هواداران این باشگاه تحت فشار قرار بگیرند.

بدون شک اگر استقلال بازی هفته اول را با برتری سپری نمی‌کرد، فشار روی مدیران این باشگاه بابت نرساندن بلانکو به ترکیب افزایش می‌یافت، اما برد هفته اول و گلزنی رمضانی کفه ترازو را به سمت مدیران استقلال سنگین کرده تا با خیالی آسوده ماجرای بلانکو را پیش ببرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->