برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مهرماه کمبود معلم نداریم

  • کد خبر: ۲۴۵۸۳۹
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مهرماه کمبود معلم نداریم
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: کمبود نیروی انسانی برای مهر با استفاده از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی، جذب از طریق آزمون استخدامی، نیرو‌های خرید خدمات و حق‌التدریس و به‌کارگیری بازنشستگان رفع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی فرهادی در خصوص تعداد معلمان جدیدی که امسال وارد مدارس می‌شوند، اظهار کرد: امسال در آزمون استخدامی آموزگاری برای مهرماه، ۲۱ هزار نفر به صورت قطعی پذیرفته شده‌اند و تا ۳۰۰۰ نفر هم در مرحله تکمیل ظرفیت اضافه می‌شوند که در مجموع حدود ۲۳ تا ۲۴ هزار آموزگار خواهیم داشت.

وی افزود: پیش‌بینی ما این است که در آزمون دبیری و هنرآموزی حدود ۱۷ هزار نفر قبول شوند و ۱۸ هزار نفر هم فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان را داریم. امسال حدود ۶۹ هزار معلم در مقاطع ابتدایی و متوسطه در آموزش و پرورش جذب خواهند شد. امسال آزمون استخدامی را زودتر اعلام نتیجه کردیم تا این نیرو‌ها برای مهر ساماندهی شوند.

فرهادی با بیان اینکه در مجموع ۱۷۶ هزار کمبود معلم داریم، عنوان کرد: با ۶۹ هزار معلم جذب شده جدید بخشی از نیروی انسانی تامین می‌شود و همچنین اینکه همیشه بخشی از کسری معلم با به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس رفع می‌شود. امید است با به‌کارگیری بخشی از بازنشستگان و کارمعین شدن نیرو‌های خرید خدمات، باقی‎مانده این کسری را رفع کنیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای مهرماه از نظر کمبود معلم نگرانی نداریم، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که بالای ۷۰ هزار نفر بازنشسته داشته باشیم، اما امید است که بسیاری از این افراد استمرار خدمت داشته باشند. معلمان در سن جوانی ۴۸ تا ۵۲ سالگی بازنشسته می‌شوند و دستور قطعی کارمعین شدن نیرو‌های خرید خدمات هم برای استان سیستان و بلوچستان را داریم، همچنین برای کارمعین شدن خرید خدماتی‌های سایر استان‌ها تلاش می‌کنیم تا قرارداد کارمعین آنها انجام شود.

وی در خصوص اصلاحیه بخشنامه برای ادامه فعالیت معلمان بازنشسته گفت: بخشنامه‌ای که ما ارسال کرده بودیم براساس نامه سازمان اداری و استخدامی مبتنی بر ماده ۱۰۳ قانون خدمات کشوری بود که عنوان می‌کرد تا شرایط بازنشستگی اجباری ایجاد نشده، آموزش و پرورش می‌تواند به استمرار خدمت بازنشستگان اقدام کند، اما با توجه به اعلام برنامه هفتم پس از تاریخ ابلاغ آن بخشنامه، ما باید این مورد را اصلاح کنیم.

فرهادی ادامه داد: اصلاحیه مبنی بر این است که حالت اجبار برداشته شود، اما عموما تعداد بسیاری از فرهنگیان در شرف بازنشستگی تمایل به استمرار خدمت دارند و ما هم از آنها دعوت می‌کنیم که استمرار داشته باشند تا در یکی دو سال آینده کمبود نیروی انسانی مرتفع شود. همچنین معلمان بازنشسته در اوج تجربه توانمندی و مهارت‌های معلمی هستند و نباید از وجود آنها محروم شویم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آموزش و پرورش چه مشوق‌هایی برای بازنشستگان و نیرو‌های حق‌التدریس در نظر گرفته است، بیان کرد: با کمک دولت چهاردهم، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی مصوب شد که آن دسته از معلمانی که به بازنشستگی استمرار دهند، یک ماه حقوق به عنوان پاداش خدمت آنها تقدیم کنیم و به جای ۱۲ ماه در حکم کارگزینی آنها ۱۳ ماه حقوق لحاظ شود، ضمن اینکه اگر هم بخواهند سال بعد می‌توانند بازنشسته شوند و استمرار خدمت آنها الزامی ندارد.

وی در خصوص مشوق برای معلمان حق‌التدریس خاطرنشان کرد: امسال حق‌التدریس‌ها را به طور کامل پرداخت کردیم، در سال آینده هم یک ماه حقوق حق‌التدریس به عنوان مشوق پرداخت خواهیم کرد؛ یعنی معلمان به جای ۹ ماه حق‌التدریس، ۱۰ ماه حقوق دریافت می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->