شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ ابان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی| ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان بستری شد (۶ آبان ۱۴۰۴) اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم جان باختن ۲ غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا-دمشق (۶ آبان ۱۴۰۴) عارف: باید آمادگی کامل را در برابر شیطنت‌های دشمن داشته باشیم پیکر‌ ۴۱ شهید با هویت نامشخص در نوار غزه دفن شدند + فیلم قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۶ آبان ۱۴۰۴) الجولانی وارد عربستان شد شهادت مأمور انتظامی لاهیجان در درگیری با اراذل (۶ آبان ۱۴۰۴) لاوروف: ناتو به‌رغم تمام تعهدات در حال گسترش است | تبدیل اوراسیا به «قلمرو ناتو» برای ما قابل قبول نیست استعفای ۳ مدیر در خراسان رضوی برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها اعتراف قاتل شینزو آبه در دادگاه، ۳ سال پس از قتل او در ایران چند نفر لامبورگینی، مازراتی و پورشه دارند؟ جمعیت مهاجران افغانستانی در ایران، حدود ۶ میلیون نفر است | زنان، یک‌چهارم سرپرستان خانواده‌های مهاجر در کشور پزشکیان: برای همکاری در رفع اختلافات پاکستان و افغانستان آماده‌ایم وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های منطقه است نخستین اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی در مورد پرونده پژمان جمشیدی (۶ آبان ۱۴۰۴) در حالی که ترامپ بر سلامتی خود تاکید دارد، کاخ سفید ام آر آی او را پنهان کرد واکنش مرکز رسانه قوه مقننه به حواشی نطق قالیباف در صحن علنی مجلس نخست وزیر عراق: ایران کشوری مهم و تأثیرگذار است | روابط ما با آمریکا باید مبتنی بر شراکت واقعی و احترام متقابل باشد
سرخط خبرها

وزیر پیشنهادی اطلاعات: ۵۳ سرویس اطلاعاتی جهان میز ایران دارند

  • کد خبر: ۲۴۵۸۴۲
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
وزیر پیشنهادی اطلاعات: ۵۳ سرویس اطلاعاتی جهان میز ایران دارند
وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: وزارت اطلاعات در دوره اخیر با مجموعه‌ای از عملیات ضدتروریستی و ضداطلاعاتی غالب برنامه‌های دشمنان را با شکست مواجه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیداسماعیل خطیب در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس در دفاع از برنامه‌های خود گفت: امید است نمایندگان محترم بر اساس وظیفه قانونی خود، حمایت همه‌جانبه را از دولت داشته باشند. در مسیر پرافتخار علوی و ولایی امروز در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که امنیت و اقتدار کشور مورد توجه اندیشمندان و سیاست‌مداران جهان و مورد اعتراف دوست و دشمن است.

وی ادامه داد: از یک سو در منطقه‌ای قرار داریم که با جنگ‌ها و تنش‌های متعدد مواجهیم از جمله خلق درنده‌ترین مصداق تروریسم تکفیری تحت عنوان داعش و از سوی دیگر رونمایی از تروریسم دولتی با گسیختن افسار وحشی‌ترین باند نژادپرست صهیونیست و تولید بی‌سابقه‌ترین قتلگاه زنان و کودکان و سال‌خوردگان در منظر و مرآی جهانیان مواجه است.

خطیب خاطرنشان کرد: رویارویی دشمن با نظام اسلامی از ابتدای انقلاب تا امروز همواره وجود داشته و امروز دشمن جنگ ترکیبی را با ابزار جنگ شناختی در دستور‌کار خود قرار داده است. دشمن با طراحی اقدامات، تضعیف ساخت درونی را هدف گرفته است.

وی افزود: امروز سرویس‌های اطلاعاتی ۵۳ کشور، میز ایران دارند و بسیاری از پروژه‌های ضدامنیتی با مشارکت بازیگران مختلف و تقسیم کار صورت می‌پذیرد.

وزیر پیشنهادی اطلاعات ادامه داد: با این همه، جمهوری اسلامی ایران با لطف خدا و تدابیر رهبر انقلاب و حضور مردم و مجاهدت سربازان گمنام امام‌زمان‌(عج) در مسیر پیشرفت برای امنیت در حرکت است. دستگاه‌های امنیتی و نیرو‌های مسلح کشور توانسته‌اند قدرتمندانه بر توطئه‌ها فائق آیند و امنیت و یکپاچگی را تأمین کنند.

اولویت اقدامات پیشگیرانه و پیش‌دستانه به‌جای اقدامات تدافعی است

وزیر پیشنهادی اطلاعات ادامه داد: محیط امنیت ملی اکنون دستخوش تغییرات شگرفی شده که مواجهه با آن مستلزم نگاه و اتخاذ رویکردی تحولی عالمه و تخصصی است که وزارت اطلاعات عملاً این بازخوانی را پیشه کرده و ره‌یافت‌های جدیدی را اجرا کرده است.

وی افزود: اولویت اقدامات پیشگیرانه و پیش‌دستانه به جای اقدامات تدافعی و پسینی تثبیت و تقویت موازین دینی، قانونی و اخلاقی در تعیین صلاحیت‌ها و همه فعالیت‌های اطلاعاتی تقدم رویکرد صیانتی نسبت به همه آحاد جامعه بر رویکرد برخورد‌های امنیتی، توسعه اطلاعات مردمی و مردم‌پایه‌کردن اطلاعات، بهره‌برداری حداکثری از فناوری‌های نوین، تمرکز ویژه بر جنگ‌شناختی و نبرد روایت‌ها، مبارزه با کنشگران و کنش‌های ضدامنیتی، تقویت جریان مقاومت و سرویس‌های اطلاعاتی همسو از جمله این ره‌یافت‌ها به شمار می‌رود.

وزیر پیشنهادی اطلاعات ادامه داد: وزارت اطلاعات به عنوان دستگاه مادراطلاعاتی کشور در برابر صف‌آرایی همه‌جانبه دشمن در قالب یک قرارگاه اطلاعاتی توانسته با هم‌افزایی با جامعه اطلاعاتی و امنیتی گام‌های بلندی در جهت خنثی‌سازی اقدامات دشمنان بردارد.

همه توان خود را برای تعالی امنیت کشور به کار خواهم بست

وی ادامه داد: در صورت استمرار توفیق خدمت، در پیشگاه خداوند، رهبری انقلاب و مردم ایران همه توان خود را برای ارتقا و تعالی امنیت کشور به کار خواهم بست تا به مدد حضرت حجت بن الحسن (عج) پیشران مؤثری در اعتلای آرمان‌های جبهه انقلاب اسلامی و توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان ایران باشم.

با اتکا به ظرفیت مردم، بر تهدیدات اطلاعاتی فائق آمدیم | نقش اطلاعات را متناسب با اقتضائات امروز جهان بازتعریف کردیم

وزیر پیشنهادی اطلاعات افزود: تلاش در جهت خنثی‌سازی تحریم‌ها و جنگ اقتصادی دشمن، مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی و پشتیبانی از حکمرانی اقتصادی کشور بخشی از اقدامات تشکیلات اطلاعاتی در جهت ارتقای امنیت اقتصادی و کارایی حکمرانی ملی بوده است.

خطیب ادامه داد: جلب یاری مردم در کشف توطئه‌های دشمن و توفیق وزارت در به‌ثمر‌رساندن برخی موارد حساس اخیر با مساعدت مردمی نمونه‌های روشنی از این رویکرد است و جز با اتکا به ظرفیت مردم نمی‌توان بر این حجم از تهدیدات فائق آمد.

وی خاطرنشان کرد: تعامل و تبادل اطلاعات با سرویس‌های اطلاعاتی و حمایت از دیپلماسی کشور با استفاده از ظرفیت دیپلماسی پنهان و امنیتی، تقویت شده و نقش‌آفرینی مؤثرتری در آن داشته که در دوره جدید نیز باجدیت بر پویایی آن خواهیم افزود.

وی ادامه داد: در هر سه حوزه تولید شناخت، صیانت و سالم‌سازی و ارتقای کیفیت حکمرانی براساس بازتعریف نقش اطلاعات متناسب با اقتضائات عصر کنونی صورت‌بندی و اجرایی شده است.

خطیب گفت: در حوزه توجیه و آگاه‌سازی هم برای نخبگان و هم برای عموم جامعه، با تولید محصولات متنوع و کیفی مطلوب، برگزاری جلسات و همایش‌های مختلف با جامعه هدف، موجب صیانت از جمع کثیری گردیده است.

وی یادآور شد: توسعه و تقویت حراست‌ها از رهگذر تغییر فرایند‌ها و روش‌ها، هوشمندسازی مدیریت، توانمندسازی منابع انسانی و حاکمیت نگاه حرفه‌ای بر آن‌ها و تعامل سازنده آن‌ها با دستگاه‌های مختلف در این حوزه نیازمند به عنایت هرچه بیشتر مجلس شورای اسلامی دارد که در همین‌جا بر این تقاضا تأکید می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->