آمار شوکه کننده طلاق در ایران: بیشترین جدایی‌ها در ۵ سال اول ازدواج رخ می‌دهد دستور قضایی برای انتشار تصاویر سارقان مأمورنما در شهرری + عکس برای جابه‌جایی زائران اربعین به ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است کشف یک تن مواد مخدر در شرق کرمان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش ۴۳ درصدی ورودی سد‌های کشور در سال ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته بازدید سرزده از بیمارستان شهید کامیاب مشهد (امدادی) | امدادی که به امداد نیاز دارد صدور بیش از ۹ هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال رأی محکومیت تعزیراتی در خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ ابهام در سرنوشت «هلنا» کودک ۱۱ ساله اصفهانی در سالگرد ربودن او | آیا قتلی اتفاق افتاده است؟ رئیس شورای شهر تهران: شهرداری به تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده نیست بیماران خاص و صعب‌العلاج تأمین اجتماعی می‌توانند مستندات بیماری را در سامانه ثبت کنند ضرورت تأمین مصوبات مالی مرتبط با تأمین اجتماعی توسط دولت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در استان اعتراف به قتل پس از ۲۴ ساعت | شوهرم را  کشتم، دوش گرفتم و  خوابیدم! خانه سالمندان، سرای گرانی | نگاهی به وضعیت مراکز نگهداری سالمندان در خراسان رضوی اعلام زمان ارسال نتایج ارزیابی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان به سازمان سنجش ۴۵۰ هزار نفر داوطلب کنکور کارت ورود به جلسه گرفتند عاملی که خطر سکته مغزی در جوانان را ۲ برابر می‌کند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) افزایش تعداد واحد‌های خسارت‌دیده ناشی از جنگ تحمیلی اسرائیل به ۸ هزار واحد در تهران جزئیاتی از تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هزینه سالانه واکسن ضد هاری ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان است عامل اصلی افزایش فشارخون، این ماده معدنی است گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک شیرخشک با کدملی و لحاظ سن نوزاد توزیع می‌شود زمان ورود داوطلبان به حوزه‌های کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ابرناکی و بارش رگباری در ۱۴ استان طی امروز ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + شرایط و مدارک لازم
سرخط خبرها

انتقاد وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش از رتبه‌بندی ناقص معلمان؛ «کام معلمان شیرین نشد»

  • کد خبر: ۲۴۶۰۸۵
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
انتقاد وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش از رتبه‌بندی ناقص معلمان؛ «کام معلمان شیرین نشد»
وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش گفت: آنچه در انتخاب مدیران برای من اصل بوده، شایسته‌سالاری است. تردید نکنید مدیران من از بین معلمان شایسته و باتجربه خواهند بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی با بیان اینکه ۱۳ اقدام فوری پس از رای اعتماد از مجلس انجام خواهم داد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای بازگشایی مطلوب مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید، پیگیری پرداخت مطالبات فرهنگیان، رفع کسری بودجه، ساماندهی معلمان، شناسایی و جذب بازماندگان، شفاف‌سازی وضعیت صندوق ذخیره، تعیین تکلیف وضعیت نیرو‌های مختلف وزارتخانه و… مهمترین اقدامات من خواهد بود.

دغدغه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

وی در پاسخ به این پرسش که بیشترین دغدغه‌مندی شما درحوزه آموزش و پرورش چیست،  عنوان کرد: تحقق عدالت آموزشی، تأثیر سوابق تحصیلی، نصیب برابر آموزشی، کمبود فضا‌های آموزشی، محتوای کتب درسی، اقتصاد آموزش و پرورش و ارتقای جایگاه معلمان و آموزش و پرورش از دیگر دغدغه‌های من در این حوزه است.

کاظمی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را نقشه راهی در مسیر آموزش و پرورش دانست و بیان کرد: در گذشته؛ زیرنظام‌های سند تحول نگاشته شده بود، اما چون پشتوانه‌ای نداشت، اجرایی نشد. اکنون با ابلاغ نقشه راه سند، می‌توان به تحقق و اجرای آن امیدوار بود.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه و اهدافش در خصوص آموزش و پرورش تصریح کرد: سند تحول، مدرسه را نقطه اتکای دولت و ملت در رشد و پیشرفت کشور و کانون تربیت محله می‌داند.

صدای معلمان خواهم بود

وی با تأکید مجدد بر اینکه «صدای معلمان خواهم بود» گفت: من آمده‌ام تا جایگاه معلمان را ارتقاء دهم، درد آنها را بشنوم و فضای آموزش و پرورش را بهتر از امروز کنم. مردم برای تغییرات رای داده‌اند؛ بنابراین ما هم از این موضوع مسثتنی نیستیم.

کاظمی افزود: برای اجرای دیدگاه‌های رئیس‌جمهور باید تغییری در رویه‌ها و فرایند‌های غلط داشت. در انتخاب مدیران آنچه برای من اصل بوده، شایسته‌سالاری است. تردید نکنید مدیران من از بین معلمان شایسته و باتجربه خواهند بود.

وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به گلایه معلمان درباره تبعیض در نظام پرداخت‌ها خاطرنشان کرد: گلایه‌ها به حق است. طرح‌های مهمی مثل رتبه‌بندی هم علیرغم تغییرات خوبی که در حقوق‌ها داشت، کام معلمان را شیرین نکرد. باید تلاش کنیم که هر معلم یک شغل، یک حقوق و یک زندگی باشرافت داشته باشد.

ضمانت وزیر پیشنهادی برای ایجاد فضایی امن جهت کشنگری مسئولانه معلمان

وی در خصوص چالش‌های آموزش و پرورش و تاثیر آن بر سرنوشت فرزندان ایران عنوان کرد: نباید کتمان کنیم که چالش‌های موجود در این وزاتخانه بر سرنوشت فرزندانمان تاثیر می‌گذارد. باید برای یکبار هم که شده بگذاریم آموزش و پرورش در صدر بنشیند و دغدغه اصلی نظام شود تا چالش‌های آن برطرف شود. ما مدیون معلمان هستیم. من تلاش خواهم کرد تا فضایی امن برای کشنگری مسئولانه معلمان ایجاد شود و این امر را تضمین می‌کنم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->