پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان‌رضوی: دانشگاه باید بستر گفتمان و مطالبه‌گری دانشجویان باشد

  • کد خبر: ۲۴۶۲۶۵
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان‌رضوی: دانشگاه باید بستر گفتمان و مطالبه‌گری دانشجویان باشد
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان‌رضوی: باید بتوانیم جوانانی را در دانشگاه پرورش بدهیم که از لحاظ اخلاقی و علمی در تراز جمهوری اسلامی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «از دانشگاه همیشه و در همه‌جا این انتظار هست که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشور باشد؛ اول جریان علم و تحقیق؛ دوم جریان آرمان‌گرایی‌ها و آرمان‌خواهی‌ها و هدف‌گذاری‌های سیاسی و اجتماعی.»

ین جملات بخشی از صبحت‌های رهبر‌معظم‌انقلاب در دیدار با دانشجویان در آذرماه سال ۱۳۸۷ است؛ نکات مهمی که بار‌ها در دیدار‌های بعدی نیز به مشارکت سیاسی و اجتماعی دانشجویان -علاوه بر فعالیت علمی و تحقیق و پژوهش- اشاره می‌کنند. برای تحقق این مسئله بسترسازی در دانشگاه‌ها برای فعالیت‌های علمی و سیاسی از اهمیت بسیاری برخوردار است. 

در‌همین‌راستا رئیس دانشگاه پیام‌نور خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا درباره رسالت و مأموریت دانشگاه در این زمینه گفت: باید بتوانیم جوانانی را در دانشگاه پرورش بدهیم که از لحاظ اخلاقی و علمی در تراز جمهوری‌اسلامی باشد. برای رسیدن به این تراز دانشجو نیاز به آگاهی، دانش و تعامل با جامعه و رسانه‌ها دارد.

دانشجوی مطالبه‌گر و آگاه

علی منظم اسماعیل‌پور با بیان اینکه دانشجو امروز مطالبه‌گر و دنبال‌کننده اخبار روز دنیاست، اظهار کرد: در دنیای امروز گردش اخبار، دانشجو را در معرض همه رسانه‌ها قرار می‌دهد و ما باید بستری فراهم کنیم که در دانشگاه بتوانیم پاسخگوی جوانان باشیم.
وی افزود: این تعامل و گفتمان باید بین دانشجویان و اساتید نیز وجود داشته باشد. اساتید می‌توانند در زمینه‌های مختلف اقتصاد، سیاست، روان‌شناسی ومباحث تحلیلی در تعامل با رسانه‌ها و دانشجویان زمینه آگاهی جامعه باشند.

بستری برای گفتمان سیاسی

رئیس دانشگاه پیام‌نور خراسان‌رضوی درباره ایجاد فضای گفتمان سیاسی میان دانشجویان در دانشگاه پیام‌نور بیان کرد: در دانشگاه پیام‌نور طبق فرمایش رهبر‌معظم‌انقلاب به سمت‌و‌سوی کرسی‌های آزاداندیشی، هیئت‌های اندیشه‌ورز و کافه‌های گفتگو رفتیم که این مسئله در ایام انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری تحقق یافت؛ فضایی که دانشجویان می‌توانند مطالبه‌گری کنند و در‌عین‌حال با انتقاد سالم بتوانند در جامعه پیرامون خود آگاهی‌بخشی داشته باشند. 

اسماعیل‌پور تصریح کرد: در دانشگاه پیام‌نور از گفتگو‌ها و مناظره‌ها و حضور اندیشمندان، سیاست‌مداران و تحلیلگران و مخصوصا کسانی که فرهیختگان مسائل اجتماعی هستند، استقبال می‌کنیم تا در ارتباطی دو‌سویه بتوانیم گفتمان دانشجویی را به سمتی ببریم که منجر به بصیرت و آگاهی‌بخشی دانشجویان شود تا آنهامطالبات خود را در بستر فضای علمی و رسانه‌ای پیگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->