جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند
سرخط خبرها

برتری ترامپ در ۲ ایالت کلیدی آمریکا از دست رفت

  • کد خبر: ۲۴۶۴۱۸
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
برتری ترامپ در ۲ ایالت کلیدی آمریکا از دست رفت
بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی منتشر شده از سوی رسانه‌های آمریکایی، رئیس‌جمهور پیشین این کشور پیشتازی خود در ۲ ایالت کلیدی را از دست داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با برگزاری «کنوانسیون ملی دموکرات‌ها» که به باور بسیاری، به پیشتازی فزاینده «کامالا هریس» نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا و معاون «جوبایدن» رئیس‌جمهور این کشور خواهد انجامید، گزارش‌های تازه منتشر شده از سوی رسانه‌های آمریکایی، حاکی از عقب افتادن «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در ۲ ایالت کلیدی است.

طبق گزارش امروز (سه‌شنبه) وبگاه «نیوزویک» که با استناد به نظرسنجی برگزار شده توسط «ردفیلد و ویلتون» در بازه زمانی ۱۲ الی ۱۵ اوت (۲۲ الی ۲۵ مرداد) نگاشته شده است، پیشتازی ترامپ در ۲ ایالت «پنسیلوانیا» و «جورجیا» به کل «محو» شده است.

در نظرسنجی پیشین برگزار شده توسط همین موسسه که در ۲۲ الی ۲۴ ژوئیه برگزار شده بود، ترامپ با اختلافی چهار درصدی در پنسیلوانیا و با اختلافی پنج درصدی در جورجیا پیشتاز بود.

اما اکنون، ترامپ و هریس با کسب ۴۶ درصد آرا در ایالت جورجیا، در رقابت تنگاتنگی قرار گرفته‌اند و نامزد حزب دموکرات در پنسیلوانیا با کسب مجدد ۴۶ درصد آرا، ۲ درصد از ترامپ پیشی گرفته است.

نیوزویک در بخش دیگری از گزارش خود نوشت که ترامپ پیشتازی خود در ایالت «ویسکانسین» را هم از دست داده و اکنون، هریس با کسب ۴۸ درصد آرا و با اختلافی چهار درصدی پیشتاز است.

در نظرسنجی‌های قبلی، هر ۲ رقیب با کسب ۴۳ درصد آرا برابری می‌کردند.

نامزد حزب دموکرات در ایالات «مینه‌سوتا» و «نیومکزیکو» نیز با اختلافی ۶ و هفت درصدی پیشتاز است.

روز یکشنبه نیز، نشریه روزنامه «واشنگتن پست» با انتشار نظرسنجی مشترک برگزار شده توسط «ای‌بی‌سی نیوز»، «واشنگتن‌پست» و «ایپسوس»، از پیشتازی چهار درصدی هریس در انتخابات خبر داد.

در نظرسنجی برگزار شده توسط «سی‌بی‌اس» و «یوگاو» که در هفته جاری منتشر شد، هریس با اختلافی سه درصدی در بین رای‌دهندگان احتمالی در سطح ملی پیشتاز هستند.

البته طبق این نظرسنجی، برخلاف نظرسنجی روز گذشته «نیویورک تایمز» و «کالج سینا»، هر ۲ نامزد در ایالات میدان نبرد، با کسب ۵۰ درصد آرا برابر بودند که اکنون، براساس گزارش‌های منتشر شده در ۲۰ اوت (۳۰ مرداد)، هریس در ایالات کلیدی نیز پیشتاز شده است.

در هفته جاری، ترامپ فقط در یک نظرسنجی که توسط «فاکس نیوز» برگزار و منتشر شده است با اختلافی یک درصدی توانسته حریف دموکرات خود را شکست دهد.

همه این نظرسنجی‌ها، پیش از برگزاری کنوانسیون ملی حزب دموکرات در هفته جاری صورت گرفته است.

پس از کناره‌گیری بایدن از رقابت‌های ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور و حمایت او از هریس، او به طور فزاینده‌ای در بیشتر نظرسنجی‌ها پیشتاز بوده و محبوبیت فزاینده هریس، به «چالشی عظیم» برای کارزار انتخاباتی ترامپ تبدیل شده است و پیشتازی ترامپ از بین رفته است.

انتخابات آمریکا در پنجم نوامبر (۱۵ آبان) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->