ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود
سرخط خبرها

مشمولان غیر غایب سربازی چند بار می‌توانند بدون وثیقه برای زیارت عتبات اقدام کنند؟

  • کد خبر: ۲۴۶۵۰۲
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
مشمولان غیر غایب سربازی چند بار می‌توانند بدون وثیقه برای زیارت عتبات اقدام کنند؟
سخنگوی فراجا اعلام کرد که مشمولین غیر غایب سربازی تنها یک بار در سال می‌توانند بدون سپردن وثیقه و برای زیارت اربعین از کشور خارج شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سعید منتظرالمهدی با بیان اینکه مشمولان غیر غایب سربازی یعنی دانش‌آموزان، طلاب و دانشجویان می‌توانند بدون سپردن وثیقه برای خروج از کشور و زیارت اربعین اقدام کنند، اظهار کرد: این طرح از از اول محرم تا پایان ماه صفر اجرا می‌شود و این افراد در این بازه زمانی تنها یک نوبت اجازه خروج از کشور را دارند.

وی در خصوص سربازان در حین خدمت بیان کرد: این افراد باید از طریق فرماندهان و یگان‌های خود اقدام کرده و وارد عمل شوند و برای یک نوبت نیز به آنان اجازه خروج از کشور داده می‌شود.

پیش از این سردار تقی مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا نیز توضیحاتی را در خصوص زیارت اربعین از سوی مشمولان سربازی ارائه کرده و گفته بود: تمامی مشمولان غیر غایب دانش‌آموز، دانشجو و طلاب که دارای معافیت تحصیلی هستند و همچنین مشمولان غیر غایبی که دارای برگ آماده به خدمت بوده و یا در مهلت معرفی قانونی قرار دارند، در صورتی که قصد زیارت عتبات عالیات در ایام محرم و صفر به ویژه ایام اربعین حسینی را دارند، می‌توانند با مراجعه به سامانه sakha.epolice.ir صرفا برای بازه زمانی سفر از تاریخ ۱۷ تیر ۱۴۰۳ تا ۱۴ شهریور ۱۴۰۳ نسبت به ثبت درخواست خروج از کشور بدون وثیقه اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه تنها مشمولان غیر غایب می‌توانند مجوز خروج از کشور دریافت کنند، تصریح کرد: تسهیلات فوق فقط به مشمولان غیر غایب تعلق می‌گیرد؛ بنابراین مشمولان غایب به مرز‌های کشور مراجعه نکنند. در پایانه‌های مرزی از خروج مشمولان بدون مجوز خروج جلوگیری به عمل می‌آید و فقط کلیه مشمولان متولد سال ۱۳۸۵ که قصد زیارت عتبات عالیات از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر به ویژه اربعین حسینی را دارند، می‌توانند در این ایام بدون نیاز به اخذ مجوز خروج از کشور در این سفر معنوی شرکت کنند.

مهری ادامه داد: مشمولان دانش‌آموز، دانشجو و طلاب حوزه علمیه که متقاضی شرکت در مراسم ایام محرم، صفر و اربعین حسینی هستند، باید قبل از ثبت و ارائه درخواست خروج از کشور از صدور معافیت تحصیلی خود اطمینان حاصل کنند. این دسته از مشمولان باید هرچه زودتر برای ثبت درخواست خروج از کشور خود در سامانه sakha.epolice.ir اقدام کنند تا در روز‌های نزدیک به اربعین حسینی به علت تراکم درخواست‌ها با مشکل مواجه نشوند. همچنین سربازان حین خدمت باید برای دریافت مجوز خروج از کشور از طریق یگان خدمتی خود اقدام کنند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا خاطرنشان کرد: مشمولانی که برای شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی از وظیفه عمومی مجوز خروج از کشور دریافت کرده‌اند، باید ورودشان به کشور در سامانه پلیس مهاجرت و گذرنامه مستقر در گیت‌های مرزی کشور ثبت شود، در غیر این صورت برای خروج از کشور مجدد دچار مشکل می‌شوند. مشمولانی که سال گذشته ورودشان به کشور را در سامانه پلیس گذرنامه ثبت نکرده‌اند، باید برای رفع مشکل خروج از کشور خود به صورت حضوری به وظیفه عمومی محل سکونت خود مراجعه کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->