اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید

  • کد خبر: ۲۴۶۶۱۶
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه والدین باید قبل از رفتن به سفر اربعین، از سلامت کامل کودکان خود اطمینان یابند، بر رعایت توصیه‌های بهداشتی به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی و تنفسی و پرهیز از گرمازدگی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشید وفا درمورد توصیه‌ها درباره سفر اربعین به افراد با شرایط خاص، اظهار کرد: کودکان از جمله افراد حساس هستند؛ لذا خانواده‌هایی که به همراه کودکان خود به سفر اربعین مشرف می‌شوند، باید توصیه‌های بهداشتی را برای کودکان به صورت ویژه‌تر رعایت کنند.

وی افزود: والدین باید قبل از عزیمت، از سلامت کامل کودکان خود اطمینان یابند و در طول سفر به تأمین آب بدن کودک توجه ویژه داشته باشند تا کودک دچار گرمازدگی نشود.

وفا بیان کرد: در طول سفر نیز پیاده‌روی را به ساعاتی موکول کنند که از گرمای هوا کاسته شده است، ضمن اینکه به تغذیه کودک در مسیر توجه کرده و از مواد غذایی استفاده کنند که در دمای بیش‌از ۶۳ درجه طبخ شده‌اند.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی افزود: از آنجا که در اربعین تجمعات در کشور عراق زیاد است، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی و تنفسی بالاست؛ لذا استفاده از ماسک توصیه می‌شود و افرادی که کودک همراه دارند، بهتر است از حضور در تجمعات خودداری کنند.

وی در خصوص تمهیدات بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع بیماری‌های کشور‌های همسایه گفت: زائران افغانستانی که از مرز دوغارون وارد ایران می‌شوند و قصد عزیمت به سفر اربعین را دارند، در صورت وجود علائم سندرومیک توسط تیم پزشکی مستقر در مرز بررسی می‌شوند.

وفا با بیان اینکه با عنایت به دستورالعمل‌های وزارت بهداشت در خصوص زائران اربعین نیز ضرورت دارد افراد بالای ۶۵ سال و زیر ۱۵ سال نسبت به تکمیل واکسیناسیون سرخک اقدام کنند و در صورتی که سابقه واکسیناسیون سرخک دارند، نسبت به تکمیل آن اهتمام ورزند، گفت: اگر فردی در سفر به مواردی از جمله تب، اسهال و استفراغ مبتلا شد، هنگام بازگشت به ایستگاه سلامت مرزی که تیم پزشکی در آن مستقر است، مراجعه کند تا در صورت ابتلا به بیماری، مداوا شود.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: با توجه به شرایط آب‌وهوایی در کشور عراق، گرمازدگی بزرگ‌ترین تهدید برای زائران به ویژه افراد با شرایط خاص است؛ لذا مصرف مایعات، استراحت کافی، استفاده از لباس مناسب، کلاه و نقاب در مسیر به زائران توصیه می‌شود.

وی گفت: افرادی که داروی خاص مصرف می‌کنند، باید توجه داشته باشند به تعداد روز‌هایی که در عراق هستند داروی خود را تهیه و سپس اقدام به عزیمت کنند.

منبع:ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->