تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

۵۰ درصد زائران اربعین به کشور بازگشتند (یکم شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۶۷۱۰
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
۵۰ درصد زائران اربعین به کشور بازگشتند (یکم شهریور ۱۴۰۳)
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: تاکنون ۵۰ درصد از زائران به کشور بازگشته‌اند و پیش‌بینی می‌شود اکثر زائران تا سه روز آینده به کشور بازگردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار شرفی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سه میلیون و ۳۰۰ هزار زائری که از طریق مرز‌های ۶گانه به عتبات عالیات مشرف شده‌اند، مرز بین‌المللی مهران با تردد یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر پرترددترین مرز زمینی کشور در ایام اربعین حسینی بوده است.

وی افزود: از این تعداد یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به کشور برگشته‌اند که معادل ۵۰ درصد زائرین است و پیش‌بینی می‌شود در ۳ روز آینده بیشتر زائرین به کشور بازگردند.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا بیان کرد: به طور متوسط روزانه ۴ هزار خودرو از پارکینگ‌ها خارج و یک هزار خودرو جایگزین می‌شود که تقریباً در حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفیت پارکینگ‌ها در حال خالی شدن است. 

سردار شرفی با بیان اینکه ۸۰ درصد زائران با خودروی شخصی به مهران آمده‌اند، عنوان کرد: توصیه می‌شود پس از بازگشت به کشور حتما استراحت کافی در محل‌های اسکانی که در مسیر قرار دارد، داشته باشند و سپس به مسیر خود ادامه دهند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم. در پایانه برکت به اندازه کافی اتوبوس بین شهری برای جابه‌جایی زائرین موجود است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->