سرویس‌دهی ویژه قطار شهری مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو
سرخط خبرها

سنگ تمام مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

  • کد خبر: ۲۴۶۷۲۰
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
سنگ تمام مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
تمرکز خدمت رسانی مدیریت شهری مشهد همچون سال‌های گذشته در شهر نجف اشرف و رینگ پیرامونی حرم مطهر حضرت علی (ع) است.
علیرضا ظهیری
خبرنگار علیرضا ظهیری

شهرداری مشهد همچون سال‌های گذشته حضوری پررنگ در پیاده روی جهانی اربعین داشته و تمرکز خدمت رسانی مدیریت شهری مشهد در شهر نجف اشرف و رینگ پیرامونی حرم مطهر حضرت علی (ع) است. شهرداری مشهد هفته گذشته با اعزام کاروان خود در قالب کمیته‌های حمل ونقل، خدمات شهری، اطلاع رسانی، پشتیبانی و فرهنگی به مرز ایران و عراق و البته عتبات عالیات فعالیت‌های خود را با شعار «مشهد برای حسین (ع)» رسما آغاز کرد.

در کاروان «خادم الحسین (ع)» شهرداری مشهد ۵۵۴ نیروی پاکبان برای انجام فعالیت‌های خدماتی در کشور عراق و به ویژه شهر نجف اشرف مستقر هستند که از این تعداد ۵۰۰ نفر از شهرداری مشهد و ۵۴ پاکبان دیگر مربوط به شهرداری سبزوار هستند.

اعزام ۱۲۵ اتوبوس برای اربعین

همچنین برای تکمیل نیروی لجستیکی تعداد ۲۲ دستگاه انواع خودرو خدمات شهری برای انجام مأموریت به کشور عراق اعزام شده اند و در حوزه حمل ونقل ۱۲۵ اتوبوس شامل هشتاد دستگاه اتوبوس در مرز چذابه، پنج دستگاه خودروی امدادی و چهل دستگاه اتوبوس در خاک عراق فعالیت دارند.

در حوزه تاکسی رانی نیز تاکسی رانان شهرداری مشهد با حضور مؤثر در این رویداد با ظرفیت چهل دستگاه ون در مرز‌های غربی کشور حاضر شده اند تا مسافران و زائران را از کرمانشاه تا مرز مهران همراهی کنند.

پاکبانان مشهدی به محض رسیدن به کشور عراق، زیارت دوره‌ای به کربلا، کاظمین و سامرا داشتند و پس از آن برای زیارت حرم مطهر امیرالمؤمنین (ع) و انجام خدمت به زائران اربعین، خدمت رسانی خود را در شهر نجف اشرف آغاز کردند.
در مجموعه فرهنگی نیز ٢۶ نفر راهنمای زائر در حرم امام علی (ع) برای راهنمایی زائران در حال خدمت رسانی هستند.

براساس اعلام مدیران شهری مشهد، تعداد نیرو‌های پشتیبانی و ستادی اعزامی به اربعین حدود ۱۳۰ نفر هستند و امسال ۳۰ میلیارد تومان بودجه به اربعین اختصاص یافته و هزینه بلیت هواپیما نیز از محل طلب شهرداری مشهد از شرکت هواپیمایی تابان تأمین شده است. همچنین سال گذشته ۲۴میلیارد تومان هزینه شد و میزان دریافتی شهرداری مشهد از دولت ۲۸میلیارد تومان بود.

سنگ تمام مدیریت شهری برای اربعین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->