حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهرداری مشهد در نجف اشرف احترام و تکریم خادمان و زائران را به نمایش گذاشت

  • کد خبر: ۲۴۶۴۵۵
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۶
شهرداری مشهد در نجف اشرف احترام و تکریم خادمان و زائران را به نمایش گذاشت
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: شهرداری مشهد در نجف اشرف احترام و تکریم خادمان و زائران را به نمایش گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب افزود: اقدام شهرداری مشهد در خدمت‌رسانی به زائران حسینی در نجف اشرف، کار هوشمندانه‌ای بود و احترام و تکریم خادمان و زائران را در پی داشت که به لطف خدا بسیار خوب از عهده‌اش برآمدند.

شهرداری مشهد در نجف اشرف احترام و تکریم خادمان و زائران را به نمایش گذاشت

وی گفت: پاکبانان مشهد مقدس با احترام و تکریم به نجف اشرف اعزام شدند و خدمت‌رسانی می‌کنند که اجر و پاداش مضاعفی دارد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت متذکر شد: اگر پاکبانان مسیر را برای زائر امام حسین (ع) نظافت می‌کنند که زائر بتواند بهره‌برداری بیشتری از این سفر داشته باشد، حتما اجر اینها یک اجر مضاعف خواهد بود.

شهرداری مشهد در نجف اشرف احترام و تکریم خادمان و زائران را به نمایش گذاشت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->