دورسون برای تیم ملی ترکیه هوایی شد | خیز سردار برای دلبری از مونتلا تاریخ و ساعت بازی لیورپول و پاری سن ژرمن | ماموریت غیرممکن پاریسی‌ها در آنفیلد پرسپولیس بدهی تأمین‌اجتماعی را پرداخت کرد برگزاری بازی استقلال و ذوب آهن قطعی شد محرومیت سنگین کمیته اخلاق برای مربی مشهدی + ویدیو افشای دستمزد نجومی امباپه در رئال مادرید پایان کار طارمی در اینتر لیست مازاد پرسپولیس تکذیب شد گل‌زنی ژوائو در لیگ ترکیه ملوان در رادار آنالیزور‌های پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی تراکتور و التعاون | رؤیای شبانه پرسپولیس - ملوان، با تماشاگر برگزار می‌شود ادعای عجیب کارتال: باید در اتوبوس ترکیب را اعلام کنم! دلیل غیبت سرلک در یزد چه بود؟ بیشترین خروجی پرسپولیس از خط هافبک خواهدبود تعجب کارتال از رفتار امیری در رختکن پرسپولیس مربیان پایه دلخور از دخالت‌های پروین و استیلی زاویه مناسب صحنه مشکوک به آفساید علیپور در دربی + عکس پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پرویز مظلومی: به برد استقلال مقابل النصر خوش‌بین هستم | رونالدو مهار می‌شود
سرخط خبرها

اولین حمله نکونام به سمیعی

  • کد خبر: ۲۴۶۹۵۱
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
اولین حمله نکونام به سمیعی
جواد نکونام، سرمربی استقلال با انتقاد از عملکرد سمیعی او را بابت تاخیر در جذب بازیکن به باد انتقاد گرفته است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، جواد نکونام برای اولین بار در فصل جاری علیه فرشید سمیعی مطالبی را به زبان آورده که جالب توجه است. سرمربی استقلال به تاخیر مدیرعامل این باشگاه در جذب بازیکنان جدید اشاره کرده است. شاید اگر استقلال می‌توانست بازی با ملوان را با برتری پشت سربگذارد، جواد نکونام هرگز این جملات را درباره سمیعی به زبان نمی‌آورد، اما تساوی در قزوین باعث شد تا سرمربی استقلال طور دیگری استراتژی خود را پیش برداند.


نکونام درباره تاخیر در جذب بازیکنان این جملات را به زبان آورده است: «نیاز به بازیکن داریم. بازیکن را نمی‌خواهم به خانه‌ام ببرم. الان دفاع راست نداریم. نمی‌دانم سیمعی چرا هرچه می‌گویم لِفت می‌دهد! باید هرچه سریعتر اقدام کند. الان ۲ هفته از لیگ گذشته است. کدام یک از مدعیان قهرمانی مشکل دارند؟ دیدید دو تیم کامل در زمین بودند. ما دوباره همان داستان‌های سقف بودجه و ... را داریم. روزی با شهریاری و سمیعی صحبت کردم. شهریاری صحبت خیلی خوبی انجام داد و به سمیعی گفتم سقف بودجه مشکل من نیست.»

حالا با این اظهارات باید منتظر واکنش سمیعی به صحبت‌های اخیر جواد نکونام بود. هرچند که بعید است سمیعی به این زودی خود را با جواد نکونام سرشاخ کند و پیش بینی می‌شود مدیراسقلال فعلا موضع سکوت در پیش بگیرد تا بازی هفته سوم نیز به پایان برسد.

استقلال در هفته سوم باید در اهواز مقابل هم نام خوزستانی خود قرار بگیرد و به نظر می‌رسد این بازی نیز برای آبی‌ها بسیار چالش آفرین است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->