تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) جنگنده‌های آمریکایی الحدیده یمن را بمباران کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید
سرخط خبرها

همکاری های حقوقی و قضائی میان ایران و اسپانیا انجام خواهد شد

  • کد خبر: ۲۴۶۹۵۳
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
همکاری های حقوقی و قضائی میان ایران و اسپانیا انجام خواهد شد
همکاری‌های حقوقی قضایی و حقوق بشری در دیدار سفیر اسپانیا با معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «آنتونیو سانچس بندیتو گاسپار» سفیر اسپانیا در ایران با «کاظم غریب آبادی» معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

غریب آبادی در این دیدار، ضمن اعلام آمادگی برای تقویت تعاملات و گسترش روابط و همکاری‌های حقوقی قضایی و حقوق بشری با اسپانیا، گفت: گفت‌وگوی‌های تخصصی حقوق بشری و تبادل تجربیات حقوقی قضایی میان هیات‌ها و نظام‌های قضایی دو کشور، می‌تواند علاوه بر توسعه همه‌جانبه روابط، به اتباع دو کشور نیز کمک قابل توجهی کند.

اسپانیا نباید به پناهگاه امن مجرمان و کلاهبرداران تبدیل شود

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه همکاری در حوزه استرداد مجرمان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: تعداد معدودی از کلاهبرداران و مجرمان به اسپانیا متواری شده‌اند؛ از اینرو درخواست استرداد آنها را داریم. اسپانیا نباید به یک پناهگاه امن برای مجرمان و کلاهبرداران تبدیل شود.

سفیر اسپانیا نیز در این دیدار ضمن استقبال از پیشنهاد معاون رئیس قوه قضاییه برای تبادل تجربیات حقوقی و قضایی و حقوق بشری، اظهار داشت: مواضع و درخواست‌های ایران در حوزه استرداد مجرمان را به مادرید منعکس و پیگیری خواهد کرد.

گفتنی ست؛ ۲۳ مرداد امسال نیز معاون امور بین الملل قوه قضاییه و ستاد حقوق بشر در نامه‌ای به سرپرست وزارت امور خارجه، پیگیری ویژه استرداد محکوم علیه محمدجواد (ساشا) سبحانی از اسپانیا به ایران خواستار شد.

غریب آبادی در این نامه با اشاره به اتهامات ساشا سبحانی از جمله مشارکت در قمار و شرط بندی و فریب نوجوانان ایرانی و سوء استفاده از کودکان زیر سن قانونی و پولشویی، تصریح کرد: همه اطلاعات و اسناد لازم از مدت ها قبل از کانال دیپلماتیک برای دولت اسپانیا ارسال شده، اما متاسفانه تاکنون اقدامی از سوی این کشور انجام نشده است.

دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: با عنایت به اهمیت پرونده و آثاری که رفتار مجرمانه وی بر امنیت روانی جامعه دارد، موضوع استرداد این متهم در چارچوب همکاری و اصل عمل متقابل، نیاز به پیگیری ویژه دارد.

وی از سرپرست وزارت امور خارجه درخواست کرد تا با بکارگیری ظرفیت‌های لازم و ویژه، اقدام فوری و جدی در استرداد این متهم فراری و معرفی وی به پیشگاه عدالت به عمل آید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->