مراسم رژه روز ارتش ۲۹ فروردین ماه در مشهد برگزار می‌شود روسیه: انتظار داریم نتایجی ملموس از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به دست آید نگرانی فرانسه از مذاکرات ایران و آمریکا | باید با منافع ما منطبق باشد یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: مذاکره و تهدید را هم‌زمان نپذیرفتیم انتقاد فرمانده کل فراجا از کیفیت برخی خودروهای داخلی | رادان: برخی خودروها ارابه مرگ هستند تلاش داعش و حزب بعث برای وحشت‌پراکنی در عراق استعفای قریب‌الوقوع رئیس شاباک جزئیات پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی برای پایان جنگ غزه استقبال وزارت خارجه انگلیس از مذاکرات ایران و آمریکا ۱۰ میلیون امضا علیه اردوغان | اپوزیسیون ترکیه بیدار شد دونالد ترامپ: به‌زودی درباره ایران تصمیم می‌گیریم پزشکیان اردیبهشت‌ماه به کرمانشاه سفر خواهد کرد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: ترامپ بی‌جهت آمریکا را درگیر نمی‌کند | در مذاکرات نباید تعجیل یا تأجیل کرد آکسیوس مدعی شد: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات در رم | گروسی به تهران می‌آید سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود
سرخط خبرها

درخواست مقتدی صدر برای تظاهرات میلیونی در حمایت از مردم غزه

  • کد خبر: ۲۴۷۰۵۸
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰
درخواست مقتدی صدر برای تظاهرات میلیونی در حمایت از مردم غزه
رهبر جریان صدر عراق مردم این کشور را به حضور در تظاهراتی میلیونی ماه آتی در شهر بغداد جهت اعلام همبستگی با مردم غزه دعوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق از مردم این کشور خواست در راستای تاکید بر حمایت از غزه که با حملات مستمر ارتش اشغالگر صهیونیستی روبه‌رو است، در روز جمعه ۱۷ ربیع الاول مصادف با روز ولادت رسول اکرم (ص) در تظاهراتی میلیونی در میدان التحریر شهر بغداد حضور یابند که تصویر واقعی از میزان همبستگی ملت غیور عراق با مساله فلسطین و برادران جنگ زده‌شان در غزه بازتاب پیدا کند.

صدر در ادامه نیز از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات خواست کفن بر تن کنند تا صدا و تصویر آنها به تمام جهانیان برسد.

به نوشته روزنامه «عربی۲۱»، این فراخوان صدر در حالی صادر شد که «فواد حسین» وزیر خارجه عراق در گفتگوی تلفنی با «ایمن الصفدی» همتای اردنی‌اش درباره اقدامات انجام شده برای متوقف کردن حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و نیز تمامی موارد نقض قوانین بین‌المللی توسط این رژیم و اقدامات تنش‌زای آن گفتگو کردند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه عراق، ۲ وزیر در رایزنی تلفنی خودشان از جامعه جهانی و نهاد‌های آن خواستند به مسوولیت‌های خود عمل کرده و گام‌های عملی و موضعگیری‌های جدی را در پیش بگیرند تا رژیم صهیونیستی را به متوقف کردن حملات علیه غزه و پایبندی به قوانین بین‌المللی و قوانین انسانی ملزم کنند.

همچنین ۲ طرف نسبت به پیامد‌های جدی استمرار اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی از جمله قدس شرقی همانند شهرک‌سازی‌ها و توسعه آنها، مصادره اراضی فلسطینی‌ها، یورش‌ها به مقدسات اسلامی و مسیحی قدس اشغالی و نیز اقدامات تروریستی شهرک‌نشین‌های صهیونیست هشدار داده و درباره مسایل مهم مشترک به‌ویژه با توجه به تحولان منطقه‌ای که نیازمند هماهنگی‌های ۲ کشور در راستای تقویت ثبات و امنیت در منطقه است، گفتگو کردند.

طبق این بیانیه، فواد حسین و ایمن الصفدی در این گفتگو بر تمایل خود برای تقویت روابط دوجانبه عراق و اردن به‌ویژه در چارچوب سازوکار همکاری سه‌جانبه‌ای با مصر تاکید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->